Assen, Dr. Nassaulaan 5

Assen, Drenthe
€ 2.925.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Dr. Nassaulaan 5 Assen, Drenthe

€ 2.925.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
24-1-2019

Monumentale kantoorvilla van circa 2.035 m² VVO, gelegen op een ruim perceel van circa 2.832 m², op de beste locatie in de 'Paleizenbuurt' van de stad, op steenworp afstand van het knusse stadscentrum te Assen. Het object wordt verhuurd aan een aantal grote, gerenommeerde partijen als Stichting Kunst & Cultuur en Branche Benefits, aangevuld met een aantal kleinere huurders in diverse branches.

Het pand, aangemerkt als rijksmonument, dateert oorspronkelijk uit 1824/1853 en is ingrijpend verbouwd en aangebouwd in 1997 en 2005. De voorzijde bestaat uit een voormalig Gymnasium met karakteristieke hoofdmeesters-woning en omvat op de begane grond en verdieping diverse royale vertrekken, sanitaire units en op de tweede verdieping een enorme zolder. De rond 1975 aangebouwde, uiterst praktische kantoorvleugel omvat vier lagen met kantoren, vergaderruimten en diverse archief- en trainingsruimten. Beide gebouwdelen zijn middels een fraaie traverse verbonden; in de centrale hal bevindt zich de personenlift. Het geheel omvat circa 2.035 m² verhuurbaar vloeroppervlak. Het gebouw staat op 2.832 m² eigen grond. Op het terrein bevinden zich circa 29 parkeerplaatsen. Het object is goed bereikbaar, zowel met de auto, het openbaar vervoer als per fiets. 

Het object kent een zeer gunstige ligging op de rand van het stadscentrum en nabij cultureel kwartier 'De Nieuwe Kolk', het Drents Museum en het Asserbos. Het NS-station is op loopafstand gelegen evenals een buhalte. De A28 is binnen enkele autominuten bereikbaar. In 2018 laat de Drentse economie een groei van 2,4 % zien.

Dr. Nassaulaan 5

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Sneek
Sneek
Image of Almere
Almere
€ 889.000
Image of Terneuzen
Terneuzen
€ 640.000
Image of Elandsstraat 3
Amsterdam
€ 2.995.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.