Assen, Groningerstraat 34-40

Assen, Drenthe
€ 995.000 (k.k.)
Verkocht
Woning / winkelpand - Assen - Groningerstraat 34-40
Foto's

Groningerstraat 34-40 Assen, Drenthe

€ 995.000
Verkocht

Twee representatieve winkelruimten van in totaal circa 365 m² en vier bovengelegen appartementen van in totaal cica 227 m², gelegen in de meest interessante aanloopstraat naar de gezellige stadskern van Assen. Het geheel is gelegen op circa 429 m² eigen grond en verkeert volledig in verhuurde staat. 

De winkelstrip is in hoofdzaak traditioneel gebouwd met betonnen vloeren, gemetselde gevels en houten kozijnen. Voorts voorzien van de benodigde installaties voor de respectievelijke bestemmingen, veelal op kosten en risico van huurders aangebracht. De winkelruimtes zijn verhuurd aan twee landelijk opererende formules, te weten 'Hypotheek Visie' en 'Spare Rib Express. Laatst genoemde formule is recent gestart op deze locatie. Hypotheek Visie is hier al ruim 12 jaar gevestigd en richt zich op onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies. Spare Rib Express is een landelijk bezorgrestaurant met bijna 50 vestigingen door heel Nederland.

De vier woningen, allen op de verdieping boven de commerciële plint, zijn geheel zelfstandig, met eigen entrees, complete keukens voorzien van inbouwapparatuur en relatief luxe sanitaire voorzieningen. Bij elke woning is eveneens een balkon/dakterras, er is een bel installatie met intercom en bergingen op de begane grond voor fietsen en containers. De bouwaard op de verdieping is in hoofdzaak in houtskelet met overwegend hardkunststof gevelbekleding. Alle woningen zijn voorzien van eigen (tussen-) bemetering en installaties, volledig eigendom van verhuurder.

Het geheel verkeert in uitstekende staat, aangezien het zeer recent is gerealiseerd c.q. ingrijpend gerenoveerd, door een zeer ter zake deskundige professionele eigenaar. Tenslotte zijn op het gebouw een fiks aantal zonnepanelen geïnstalleerd, ter afdekking van een groot deel van de eigen energiebehoefte van de gebruikers.

Het gebouw ligt op steenworp afstand van het Station, het evenemententerrein Veemarkt en met de achterzijde tegen het fraaie nieuwbouwcomplex "Citadel". Het centrum van Assen biedt een breed scala aan internationaal en landelijk opererende winkelformules, lokale retailers en gezellige horeca. Het Asserbos en het Gouverneurspark zijn binnen handbereik gelegen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur gelegen en het object is met de auto goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen richting de A7 en de A28. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
27-1-2021
Groningerstraat 34-40

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.