Assen, Nijverheidsweg 3

Assen, Drenthe
€ 610.000 (k.k.)
Te koop
Foto's

Nijverheidsweg 3 Assen, Drenthe

€ 610.000
Te koop

Een kantoor met bedrijfsruimte van in totaal circa 935 m² netto vloeroppervlak gelegen op een zichtlocatie direct aan de doorgaande weg vanaf de Fokkerstraat naar Marsdijk te Assen. Dit pand is direct gesitueerd naast en gekoppeld aan het voormalige Ziengs hoofdkantoor (nu een fraai fitnessbedrijf). De oorspronkelijke opbouw van het pand voorziet in een aan de voorzijde traditioneel opgezet kantoor, met aansluitend de bedrijfshal. Het geheel is in de jaren '90 gerealiseerd door een lokale, zeer oordeelkundige ontwikkelaar/belegger.

De aanbieding is gelegen op een uitgemeten perceel van 1.024 m² eigen grond, tussen de Marsdijk, en de doorgaande Andrej Sacharovweg, met voldoende eigen terrein voor parkeren en rangeren. Het gebouw omvat ongeveer 935 m² netto vloeroppervlak, bestaande uit 725 m² kantoor in twee lagen en een magazijn van 210 m² op de begane grond, voorzien van overheaddeur. De meer gedetailleerde indeling is als volgt: op de begane grond de ontvangstruimte met balie en 4 kantoorruimtes (waaronder een kantoortuin), een vergaderkamer, reproruimte, serverruimte en een dames- en herentoilet. Vanuit een centrale gang is de bedrijfshal toegankelijk welke bestaat uit een laag en een hoog gedeelte en is voorzien van een hoge overheaddeur. Op de eerste verdieping bevinden zich circa 10 kantoren, een archiefruimte, pantry en een dames- en herentoilet.

Het is pand is prima verhuurd aan een landelijk opererend, te goeder naam en faam bekend staand installatiebedrijf voor totaal bijna € 44.530,-, exclusief btw en vrij van servicekosten per jaar.

Het pand is door of op verzoek van de gebruiker inmiddels intern aangepast aan diens PVE, maar omvat in elk geval voldoende installatiewerk (inclusief airco in de kantoren), afbouw (pantry, toiletten, systeemplafonds met verlichting, databekabeling, tapijt, balie en alarminstallatie) en overhead- en loopdeuren. Het buitenterrein is perfect afgewerkt met klinkerbestrating en siertuin. Het geheel oogt derhalve modern en zeer verzorgd.

Het object valt binnen het bestemmingsplan "Marsdijk 2", met de bestemming "kantoor- en bedrijfsdoeleinden" Het huidige gebruik is in overeenstemming met het vigerende bestemmingsplan.


Nijverheidsweg 3

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

ObjectNijverheidsweg 3 , Assen
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Groningen
Groningen
€ 650.000
Image of Emmen, Monetpassage 17
Emmen
€ 675.000
Image of Olst, Jan Schamhartstraat 1 A, 1B & 3N
Olst
€ 675.000
Image of Lelystad, Kamp 43-01, 43-02, 43-03 en 43-04
Lelystad
€ 575.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.