Assen, Rondgang 93

Assen, Drenthe
€ 198.500 (K.K. te vermeerderen met btw.)
Verkocht
Foto's

Rondgang 93 Assen, Drenthe

€ 198.500
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
12-6-2019

Dit beleggingsobject betreft een winkelunit ter grootte van circa 195 m² in de wijk Kloosterveen te Assen. De unit is verhuurd aan een schoonheidsinstituut.

De unit leent zich uitstekend voor dienstverlening, maar ook voor diverse andere doeleinden. Met name door de bovenwijkse aantrekkingskracht van centrum en de toekomstige uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden zeer interessant. Het winkelcentrum is rond 2010 gebouwd. De staat van onderhoud is goed.

Kloosterveste, hét hart van Kloosterveen, met een unieke stedenbouwkundige opzet waardoor een sfeer is ontstaan van een karakteristiek binnenstadje. Het centrum beschikt over een fors en zeer eigentijds winkelaanbod; twee supermarkten, HEMA, Blokker, twee drogisterijen, vele speciaalzaken en de nodige horeca. Voorts zijn er basis-scholen, een sporthal en een multifunctioneel wijkcentrum, met maatschappelijke voorzieningen, bibliotheek, kinder- opvang e.d.

De wijk Kloosterveen is gelegen aan de westkant van Assen, zal uiteindelijk 18.000 inwoners huisvesten, is gesitueerd aan de A28 en dus perfect bereikbaar. Veel gratis "P" in de parkeerkelder voor 700 auto’s met directe toegang (rolbaan) naar het winkelniveau.

Volgens opgave van de gemeente valt het object onder het vigerende bestemmingsplan “Kloosterveen” op grond waarvan het bestemd is voor centrumdoeleinden. Vooralsnog is de bestemming gelimiteerd tot de op de bijlage opgesomde branches, als gevolg van een overeengekomen kettingbeding met de belegger van de overige winkels ter plaatse. Deze loopt af per ultimo 2025; de units zijn voorts multifunctioneel aanwendbaar.

Rondgang 93

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Sneek
Sneek
Image of Almere
Almere
€ 889.000
Image of Terneuzen
Terneuzen
€ 640.000
Image of Phileas Foggstraat
Emmen
€ 185.940
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.