Assen, Torenlaan 18

Assen, Drenthe
€ 160.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Torenlaan 18 Assen, Drenthe

€ 160.000
Verkocht

In het centrum van Assen, nabij het Drents Museum en tegenover het prachtige Gouverneurspark gelegen hoogwaardige kantoorunit van circa 118 m². De unit is verhuurd aan een ondernemer in de zakelijke dienstverlening. De huurprijs is beduidend lager dan de marktconforme huurprijs, hetgeen potentie biedt richting de toekomst.

De unit is geheel zelfstandig en beschikt over eigen installaties en bemetering voor nutsvoorzieningen. Vanuit de centrale hal van het complex is de kantoorunit te bereiken die is voorzien van diverse spreekkamers, kantoorruimte, sanitair en pantry. Achter de gespaard gebleven voorgevel van de "Provinciale Drentsche en Asser Courant" is in 2002 een volledig nieuw gebouw opgetrokken. Hierdoor is een heel fraaie combinatie ontstaan van moderne faciliteiten met een karakteristieke en stijlvolle uitstraling. Het kleinschalige, exclusieve gebouw bestaat uit twee kantoren op de begane grond en zes royale appartementen op de drie etages. Het object participeert in een gezonde en actieve VvE die het complex zorgvuldig beheerd. Het gebouw valt onder het beschermd stadsgezicht van Assen.

Het object ligt in het Erfgoedkwartier, een historisch gedeelte van het Asser centrum waarin zich onder andere de Brink, de Kloosterstraat en de monumentale gebouwen van het Drents Museum bevinden. Het kernwinkelcentrum dat plaats biedt aan een breed scala van Internationale en landelijke winkelformules is om de hoek gelegen. Het NS-station van Assen is op loopafstand bereikbaar evenals diverse bushaltes. Met de auto is het object uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A28. 

Torenlaan 18

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 199.000
Image of Sneek
Sneek
Image of Almere
Almere
€ 889.000
Image of Amersfoort
Amersfoort
€ 800.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.