Assen, Zeilmakerstraat 14

Assen, Drenthe
€ 1.250.000 (k.k.)
Te koop
Winkelpand - Assen - Zeilmakerstraat 14
Foto's

Zeilmakerstraat 14 Assen, Drenthe

€ 1.250.000
Te koop

Zeer centraal, op zichtlocatie aan de woonboulevard, naast Karwei en Woonstory, nabij het Borgcentre gelegen winkel-/showroomcomplex te Assen. Het gebouw omvat totaal circa 3.165 m² netto vloeroppervlak in twee lagen, waarvan ongeveer 2.310 m² reeds langjarig verhuurd is aan twee solide huurders (respectievelijk 1.586 m² ter rechterzijde, op de begane grond en eerste verdieping alsmede 730 m² ter linkerzijde op de begane grond). Voorts is er voor verhuur beschikbaar een unit aan de linkerzijde, deels begane grond, deels verdieping (675 m² showroom boven en 175 m² magazijn beneden) van totaal ongeveer 850 m².

Het pand is relatief jong (bouwperiode eind vorige eeuw), is zeer onderhoudsarm opgezet en het verkeert in goede staat van onderhoud. Oorspronkelijk omvat het gebouw vier winkelunits, allen te bereiken vanuit de fraaie, ruim opgezette centrale hal, met luie trap en personenlift naar de eerste verdieping. De individuele units zijn compleet met toiletgroepen, pantry's, cv-systemen, ventilatie en plafonds. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Een uitstekende locatie voor volumineuze detailhandel.

De huidige jaarhuur van de beide huurders is nagenoeg € 87.000,- exclusief btw en servicekosten; de huurwaarde van de lege unit bedraagt ongeveer € 32.000,-  exclusief btw en servicekosten per jaar.

Land
Nederland
Soort pand
Winkelpand
Laatste wijziging
14-7-2021
Zeilmakerstraat 14

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

ObjectZeilmakerstraat 14, Assen
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.