Badel, Ambachtsweg

Badel, Noord-Brabant
Verkocht
Foto's

Ambachtsweg Badel, Noord-Brabant

Verkocht

Deze online openbare veiling betreft een perceel grond van circa 3.685 m², gelegen op industrieterrein 'De Sleutel' in Bladel. Op basis van het vigerende bestemmingsplan kunnen bedrijven tot en met milieucategorie 3.2 zich op deze kavel vestigen.

Bedrijventerrein De Sleutel ligt ten zuidwesten van de kern Bladel. Het bedrijventerrein is ontstaan rond de voormalige stoomzuivelfabriek en dateert uit de jaren vijftig van vorige eeuw. Het bedrijventerrein De Sleutel dankt haar naam aan de sleutels in het gemeentewapen. Ook werd het bedrijventerrein gezien als de Sleutel naar de toekomst. De oppervlakte van het bedrijventerrein in zijn geheel bedraagt 750.000 m².

De bestemming bestaat uit plaatsgebonden industriële en groothandelsbedrijven. Het bedrijventerrein is in bedrijfsgrootte gedifferentieerd. Aan de oostzijde zijn voornamelijk kleinere bedrijven gevestigd. Aan de zuid- en de westkant de grotere bedrijven. Op het bedrijventerrein staan meerdere (bedrijfs-)woningen. Hier zitten kleine inpandige of halfvrijstaande bedrijfswoningen bij, maar ook vrijstaande woningen. De meeste bedrijfswoningen bevinden zich in het oostelijke gedeelte van het bedrijventerrein.

De hoofdontsluiting ligt aan de noordzijde van het terrein. Hier sluit het terrein aan op de Rondweg (N284). Daarnaast wordt het terrein door een tweetal secundaire wegen ontsloten op de omgeving. Hiervan is de Berschotten afgesloten door middel van een ‘carterkiller’ en alleen toegankelijk voor fietsers. Bedrijventerrein de Sleutel heeft als één van de eerste terreinen in de regio een revitaliseringproject doorlopen. De grootste voordelen waren de aanleg van het gescheiden rioolstelsel, de nieuwe wegenstructuur met als belangrijk onderdeel de scheiding van fiets- en rijbaan en het aanbrengen van duidelijke verwijzigingsborden.

Het bedrijvencentrum is gelegen op het bedrijventerrein “De Sleutel”. Het bedrijventerrein ligt aan de Provincialeweg Eersel/Reusel en is goed bereikbaar. Op circa tien autominuten liggen de op- en afritten van de A67 (Venlo – Antwerpen). 

Ambachtsweg

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Leerdam
Leerdam
Image of Amsterdam
Amsterdam
Image of Strategisch gelegen grondposities
€ 100.000
Image of Heuvelstraat 58, 58a t/m 58c & 60
Veldhoven
€ 635.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.