Barendrecht, Ebweg 12-14

Barendrecht, Zuid-Holland
€ 1.575.000 (K.K.)
Verkocht
Bedrijfspand - Barendrecht - Ebweg 12-14
Foto's

Ebweg 12-14 Barendrecht, Zuid-Holland

€ 1.575.000
Verkocht

Deze belegging betreft een tweetal zeer representatieve en multifunctionele kantoor-/ bedrijfspanden van circa 836 m² en 612 m² op een zichtlocatie, gelegen aan de rand van bedrijventerrein Ziedewij, nabij het AGF-centrum van Nederland "The Greenery" te Barendrecht. De objecten zijn in 2004 opgeleverd en zijn beiden verhuurd. 

De panden zijn zeer modern en functioneel opgezet. De bedrijfsruimten worden verwarmd middels een heater en zijn voorzien van een monoliet afgewerkte betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1.000 kg per m², betegelde toiletruimte met mechanische ventilatie, brandslanghaspel, handbedienbare en aluminium overheaddeur en een entresolvloer met een maximale vloerbelasting van 400 kg per m².

De representatieve kantoorruimten zijn voorzien van een hoogwaardig en compleet afgewerkte toiletruimte met mechanische ventilatie, betegelde pantry, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, hardhouten trapopgang naar verdieping, wanden met gesausd glasweefsel en ventilatie middels kiepramen en ventilatieroosters. De kantoorruimten worden verwarmd middels een gasgestookte cv-installatie en zijn voorzien van airconditioning.  

Barendrecht behoort tot de stadsregio Rotterdam en is uiterst strategisch gelegen in de provincie Zuid-Holland nabij het drukke verkeersknooppunt “Ridderster” van de Rijkswegen A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen). De bedrijfspanden zijn aan de voorzijde vrij gelegen aan de doorgaande Rondweg welke de uitvalswegen A15 en A29 verbindt. Met bijna 48.000 inwoners en circa 1,2 miljoen inwoners in de stadsregio is Barendrecht een belangrijke economische factor in dit gebied. Barendrecht heeft een zeer goede aansluiting op het openbaar vervoer netwerk met zowel de trein, tram en de bus. Op- en afrit van de snelwegen A15, A16 en A29 zijn te bereiken binnen 5 autominuten. Ebweg nummer 12 heeft circa 25 parkeerplaatsen op eigen terrein en nummer 14 circa 10 parkeerplaatsen op eigen terrein. 

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
25-1-2018
Ebweg 12-14

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.