Bilthoven, Jachtlaan 15, 17 & 19

Bilthoven, Utrecht
Verkocht
Kantoorpand - Bilthoven - Jachtlaan 15, 17 & 19
Foto's

Jachtlaan 15, 17 & 19 Bilthoven, Utrecht

Verkocht

Dit vrijstaande Zorgcentrum is gelegen in de woonwijk "Het Jagtplan", een kindvriendelijke Bilthovense woonwijk met veel groen. Het wijkgebouw is gerealiseerd omstreeks 1970. De locatie ligt nabij het gemeentehuis van De Bilt.

Het vrijstaande wijkgebouw met bovenwoning en een dubbele garagebox omvat deels 1 bouwlaag en deels 2 bouwlagen. De bovenwoning is niet meer in gebruik als woning.

Het wijkgebouw is opgetrokken uit een betonconstructie en de gevels zijn uitgevoerd in gemetselde betonsteen. Het gebouw met dubbele garage is voorzien van een royale tuin, omheind door middel van een stalen hekwerk met gaas. De begane grond in diverse ruimten. De wanden zijn deel opgetrokken uit schoonmetselwerk en deels uit licht scheidingswanden voorzien van sauswerk. De plafonds zijn deels uitgevoerd in hout en deels als systeemplafonds. Op de begane grond bevindt zich een keukenruimte voorzien van keukenblok met onder- en bovenkastjes, vaatwasser en aansluiting ten behoeve van een koffiemachine. De sanitaire ruimten bestaan uit twee separate toiletten met fonteintje en mindervaliden toilet. De verwarming vindt plaats door middel van een gasgestookte CV-installatie met radiatoren.

De voormalige woning op de eerste verdieping omvat drie kamers, toilet, douche en een bergruimte.

Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
26-5-2009
Jachtlaan 15, 17 & 19

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.