Bladel, Sniederslaan 105c

Bladel, Noord-Brabant
€ 165.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Sniederslaan 105c Bladel, Noord-Brabant

€ 165.000
Verkocht

Verhuurde kavel van 926 m² met opstal dat in gebruik is als zogenaamde koperdraad centrale voor KPN. De locatie is prachtig gesitueerd, ietwat verscholen van de openbare weg in een straat met hoofdzakelijk woonbebouwing.

Het object is verhuurd middels een 'triple-net' huurcontract, wat inhoudt dat al het onderhoud, herstel en vernieuwingen voor rekening van de huurder zijn. Ook de opstalverzekering is voor rekening van de huurder. Hierdoor zijn de huurinkomsten vrijwel netto. Substantiële risico's met betrekking tot bodemvervuiling, ondergrondse tanks en asbest zijn weggelegd bij huurder.

Recente publicaties geven aan dat KPN de komende jaren het opwaarderen van bestaande koperdraad netwerken prioriteit geeft boven het uitrollen van een glasvezelnetwerk, wat een positief effect zou kunnen hebben ten aanzien van de continuering van het bestaande huurcontract. Wordt het huurcontract niet verlengd, dan leent deze kavel zich uitstekend voor een herontwikkeling naar een andere functie, bijvoorbeeld wonen.

In de Woonvisie Gemeente Bladel 2016 geeft de gemeente aan transformatie van bestaande gebouwen naar courante woonvormen te willen stimuleren en faciliteren.

De locatie is op prachtig gelegen, op loopafstand van het centrum, waar voldoende voorzieningen zijn. Bladel heeft goede openbare verbindingen met steden als Eindhoven en Tilburg en de omliggende dorpen. Ook per auto is Bladel goed te bereiken. Op korte afstand (afslag Hapert) bevindt zich een op- en afrit van de A67 (Eindhoven – Antwerpen). 

Sniederslaan 105c

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Heerlen
Heerlen
Image of Veenendaal
Veenendaal
€ 2.250.000
Image of Nieuwerkerk aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
€ 1.320.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.