Bodegraven, Brugstraat 4 4a, 4b, 4c en 6

Bodegraven
€ 995.000 (k.k.)
Te koop
Foto's

Brugstraat 4 4a, 4b, 4c en 6 Bodegraven,

€ 995.000
Te koop

Een woon-/winkelpand van in totaal circa 806 m² met ontwikkelpotentie gelegen op een A1 locatie in het centrum van Bodegraven.

Het betreft twee representatieve winkelruimten op de begane grond en gedeeltelijk eerste verdieping alsmede zeven onzelfstandige woonruimten op de eerste verdieping en twee zelfstandige appartementen op de tweede verdieping. De mogelijkheid bestaat de winkels te verhelen tot één winkelruimte.  

Het object is op een goede locatie gelegen in het centrum van Bodegraven. De winkels hebben een totale oppervlakte van circa 400 m² en de woningen hebben een gecombineerde oppervlakte van circa 406 m². 

Ontwikkelpotentie:

Verkoper heeft aangegeven de voorgevel te gaan revitaliseren zoals aangegeven middels een impressie aan het einde van de reeks met foto's. De verdiepingen worden zo goed als leeg opgeleverd zodat koper de mogelijkheid heeft een keuze te maken in het verhuren van de verdiepingen als kamer-/ studio verhuur of het realiseren van zelfstandige appartementen. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.

Bereikbaarheid:  

Het pand is gelegen in het centrum van de gemeente Bodegraven. Het winkelgebied is per openbaar vervoer goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushaltes en NS station Bodegraven. Het object is goed te bereiken via N11 (Leiden- Alphen aan den Rijn- Bodegraven). Via de N11 is de rijksweg A12 goed te bereiken. Parkeren is mogelijk in de omgeving (Q-park station Bodegraven, Kerkstraat).

Gebruiksmogelijkheden: 

Het object is geschikt voor diverse woondoeleinden op de verdiepingen alsmede diverse winkeldoeleinden, dag horeca (waarbij terrassen uitsluitend in de vorm van gevelterrassen zijn toegestaan) en publieksgerichte dienstverlening op de begane grond. 

Oppervlakte:   

De totale oppervlakte van de winkelruimten betreft circa 400 m² verdeeld over: 

  • Brugstraat 4 circa 258 m² waarvan circa 40 m² op de eerste verdieping;
  • Brugstraat 6 circa 142 m² winkelruimte volledig gelegen op de begane grond. 

De winkelruimtes kunnen worden verheeld tot één geheel en worden thans aangeboden in de verhuur. 

De totale oppervlakte van de woonruimten betreft circa 406 m² verdeeld over de eerste en tweede verdieping. 

Huursituatie:

De Brugstraat 6 (een gedeelte van de winkel) is formeel nog verhuurd aan Liveathome B.V. voor € 31.333,44 per jaar. De gehele winkel staat echter sinds kort te huur bij Basis Bedrijfshuisvesting Gouda B.V. voor een totaalbedrag van € 60.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. 

Huidige eigenaar heeft de huurders van de woonruimten op de eerste verdieping (onzeflstandige woonruimten) per 31 mei 2021 opgezegd in verband met eventuele verbouwing. 

Momenteel zitten er dan ook nog maar vijf huurders op de verdiepingen. De netto huuropbrengst betreft € 23.267,16 per jaar. Voorheen, toen alle woonruimtes verhuurd waren, bedroeg de netto huuropbrengst circa € 40.000,- per jaar. 

Na verbouwing wordt de totale huurprijs van de woonruimten (eerste én tweede verdieping) geschat tussen circa € 60.000,- en € 70.000,- per jaar. Het een en ander uiteraard afhankelijk van de verhouding onzelfstandige en zelfstandige woonruimten alsmede opleveringsniveau.

Opleveringsniveau:         

In de huidige staat te noemen “as is, where is”. 


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

ObjectBrugstraat 4 4a, 4b, 4c en 6, Bodegraven
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.