Boxtel, Stationsstraat 4 en 4a

Boxtel, Noord-Brabant
€ 230.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / winkelpand - Boxtel - Stationsstraat 4 en 4a
Foto's

Stationsstraat 4 en 4a Boxtel, Noord-Brabant

€ 230.000
Verkocht

Deze belegging betreft een winkelruimte van circa 125 m² met separate bovenwoning van circa 90 m², gelegen in de winkelstraat van het station naar het centrum van Boxtel. De winkelruimte wordt verhuurd aan een schoonheidssalon en de bovenwoning aan particulieren. Het betreft twee appartementsrechten. 

In 2010 is er een nieuw pannendak op het pand gerealiseerd. Er is een bouwvergunning aanwezig voor een nieuwe pui alsmede schriftelijke toestemming van de bovenbewoner voor het aanpassen van de entreepartij. Dit is echter niet gerealiseerd. De bovenwoning is verdeeld over de gehele eerste etage en zolderverdieping. De eerste etage is voorzien van een hal/ entree, grote woonkamer, keuken, badkamer, toilet en een groot dakterras. De zolderverdieping bestaat uit een slaapkamer en bergruimte. 

Schoonheidssalon Beauty Filomina biedt een totaalpakket van lichaamsverzorging, waaronder een nagelstudio, harsen, manicure, pedicure en epileren van wenkbrauwen. 

Het object is gunstig gelegen naast de Xenos en in de nabijheid van Kruidvat, Proeverij 't Goei leven / cadeaushop, Cloc Caduc Juwelier, Pearle opticien, Hema, The Read Shop, Jola Mode, de Rechter Lunchroom, ING bank, Etos, Shoeby, Fotograaf Stationsstraat en Kapperszaak Tin Tin. De Stationsstraat is een voetgangersgedeelte. Boxtel kent een verzorgingsgebied van ruim 30.000 inwoners. Het object is zeer goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A2, A58, A50 en A65.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
3-11-2017
Stationsstraat 4 en 4a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.