Breda, Minervum 7092

Breda, Noord-Brabant
€ 1.380.000 (K.K. (vrij van BTW).)
Verkocht
Kantoorpand - Breda - Minervum 7092
Foto's

Minervum 7092 Breda, Noord-Brabant

€ 1.380.000
Verkocht

Het te koop aangeboden beleggingsobject is volledig verhuurd en op uitstekende zichtlocatie gesitueerd op bedrijvenpark Hoogeind te Breda. Het betreft een modern, vrijstaand kantoorobject met een representatieve uitstraling en de beschikking over diverse faciliteiten. Door haar zichtlocatie, maar ook door de bijzondere opvallende architectuur, beschikt het pand over een bijzonder hoge attentiewaarde, waardoor sprake is van een unieke kans voor een huurder om zich op een bijzondere wijze te presenteren. Het object is uitstekend bereikbaar vanaf de A27 (Breda - Utrecht).

De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd.Met ruim 170.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat.

Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
11-1-2010
Minervum 7092

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Terneuzen
Terneuzen
€ 640.000
Image of Almere
Almere
€ 889.000
Image of Sneek
Sneek
Image of Piet Gijzenbrugstraat 13
Amsterdam
€ 1.350.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.