Burgh-Haamstede, Hogeweg 55

Burgh-Haamstede, Zeeland
€ 88.000 (K.K.)
Verkocht
Recreatief vastgoed - Burgh-Haamstede - Hogeweg 55
Foto's

Hogeweg 55 Burgh-Haamstede, Zeeland

€ 88.000
Verkocht

Deze unieke beleggingsmogelijkheid betreft een hotelstudio van circa 32 m², gelegen in het luxueuze 'Grand Hotel Ter Duin' in Burgh-Haamstede. De studio wordt middels een langdurige overeenkomst tussen eigenaar en hotelexploitant verhuurd tegen een gegarandeerd vast rendement. Op basis van de kameromzet kan dit rendement middels een variabele component verder oplopen.

De kamers in het hotel zijn modern, doch sfeervol ingericht en hebben een warme uitstraling. Elke kamer is voorzien van een flatscreen-tv, een zithoek, een extra lang bed en een eigen, ruime badkamer met een inloopdouche. 

Grand Hotel Ter Duin ligt tegenover het bos van West Schouwen en de Zeepeduinen. Het hotel beschikt over een spa met een solarium, een bar en een restaurant, dat uitkomt op een terras met uitzicht op de grote tuin. Het hotel ligt op 17 minuten lopen van het strand. Gasten kunnen gratis genieten van het ruime wellnesscentrum. Het heeft een binnenzwembad, twee sauna's een stoombad en een ruim fitness-centrum. Het hotel beschikt over een internationale lobbybar en een restaurant waar gasten dagelijks kunnen genieten van een vers menu of een diner à la carte. In de zomermaanden worden de gerechten bereidt vanuit de Big Green Egg op de binnenplaats van het hotel. Er wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Het hotel heeft twee volledig uitgeruste vergaderruimtes en vier vergaderzalen, waardoor zowel grote als kleine groepen of bedrijven het Grand Hotel Ter Duin als vergaderplaats kunnen kiezen. In samenwerking met diverse partners in het gebied worden verschillende teambuildingsactiviteiten aangeboden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de gasten.

Burgh-Haamstede is gelegen op het meest Noordelijke eiland van Zeeland, namelijk Schouwen-Duiveland. Het dorp is een toeristische trekpleister en in de nabijge omgeving zijn tientallen hotels, campings en recreatieparken te vinden. Burgh-Haamstede trekt deze vele toeristen door haar driehonderd hecatere bos, zeventien kilometer lange strand, elfhonderd hectare duinen, Slot Haamstede, toeristenmarkten, De Meeuwenkolonie, De Gotische Kruiskerk en de populaire Westerlicht vuurtoren die afgebeeld stond op het biljet van tweehonderdvijftig gulden. Het hotel ligt op minder dan 50 minuten rijden van Rotterdam, Breda, Antwerpen en Gent. Middels diverse uitvalswegen vanaf de A4, A15 en de A58 is het object goed te bereiken.

Land
Nederland
Soort pand
Recreatief vastgoed
Laatste wijziging
15-10-2019
Hogeweg 55

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Molenschot
Molenschot
€ 107.500
Image of Zestienhovensekade 91 A
Rotterdam
€ 79.000
Image of Boxcomplex - Wijchen
Wijchen
€ 24.900
Image of Vondelstraat 156
Doetinchem
€ 187.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.