Burgum, Dukatewei 2

9251MS

Friesland

€ 497.500 (v.o.n.)

Te koop
  • Garagebox - Burgum - Dukatewei 2
  • Garagebox - Burgum - Dukatewei 2
  • Garagebox - Burgum - Dukatewei 2
Garagebox - Burgum - Dukatewei 2 Garagebox - Burgum - Dukatewei 2 Garagebox - Burgum - Dukatewei 2 - image 2 Garagebox - Burgum - Dukatewei 2 - image 3 Garagebox - Burgum - Dukatewei 2 - image 4

Omschrijving

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Burgum

Ligging:
Op goede locatie op bedrijventerrein Burgum-West vlakbij de doorgaande weg van Burgum (Oude Commissieweg) gelegen. Dit bedrijvenpark is door haar situering de meest gewilde locatie van de regio. Burgum functioneert als regionaal centrum voor wonen, werken en recreëren in het gebied tussen Leeuwarden, Drachten en Dokkum. De hoofdinfrastructuur wordt geoptimaliseerd door aanleg van de Centrale As, dat Burgum via een vierstrooks autoweg aansluit op het rijkswegennet.

Het complex bestaat uit 25 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die zeer gewild zijn voor de verhuur vanwege de volledig aansluiting bij de enorme vraag van de kleine ondernemer/ZZP-er naar betaalbare opslag c.q. werkruimte.
Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het voor de huurder mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van hun bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 2.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Burgum is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is.

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Burgum bestaat uit 25 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen zijn allemaal gelegen op de begane grond en zijn 18 m².

Belegging
Het complex kan gezien worden als een zeer goede belegging. Naast de jaarlijkse huurprijsverhogingen kunt u ook rekenen met een mooie waardestijging van de boxen zelf. Gebaseerd op de advieshuurprijzen heeft u een bruto aanvangsrendement van maar liefst 8% met een netto rendement van ca. 7%.

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Garagebox

Laatste wijziging

25-11-2021

Perceeloppervlakte

874 m2

Vloeroppervlakte

450 m2

Bouwjaar

2022

Contractinformatie

Niet verhuurd

Vraagprijs

€ 497.500 v.o.n.

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Bergum

Sectie

I

Nummer

3278

Appartementsindex

A1 t/m 25

Locatie

Dukatewei 2
Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Reactieformulier

Vergelijkbaar aanbod
Image of Appelhôf 17 - 17D

Oudehaske

Adres op aanvraag
Bedrijfspand
€ 425.000
Image of Graaf Florislaan 34

Creil

Graaf Florislaan 34
Woning / winkelpand
€ 550.000
Image of Eerste Van Swindenstraat 92

Amsterdam

Eerste Van Swindenstraat 92
Winkelpand
€ 550.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.