Bussum, Huurmanlaan 3 en 3A

Bussum, Noord-Holland
€ 257.400 (K.K.)
Verkocht
Woning / winkelpand - Bussum - Huurmanlaan 3 en 3A
Foto's

Huurmanlaan 3 en 3A Bussum, Noord-Holland

€ 257.400
Verkocht

Dit object betreft een winkelpand van circa 97 m² met bovenwoning van circa 90 m² in het centrum van Bussum. De winkel is momenteel in gebruik door een ondernemer die zich richt op de verkoop van moderne woonaccessoires.

Op de begane grond bevindt zich een moderne winkelruimte met achtergelegen kantoorruimte. De winkelruimte is voorzien van een verkoopbalie en een toilet. De kantoorruimte is bereikbaar middels een open entree vanuit de winkel. Vanuit de kantoorruimte is de opslag/werkplaats bereikbaar die voorzien is van een keukenblok en kelder. Deze werkplaats is eveneens bereikbaar via een dubbele garagedeur aan de achterzijde van het pand.

De gemoderniseerde bovenwoning is gesitueerd op de eerste en tweede verdieping en voorzien van eigen entree, vliering (derde laag) en een vrij toegankelijk en groot dakterras. Op de eerste etage bevindt zich een toilet, Grote L-vormige woonkamer die overloopt in een moderne half open keuken die weer is voorzien van alle benodigde inbouw apparatuur. Op de tweede etage bevindt zich een aparte wasruimte met cv-installatie, badkamer met wastafel - ligbad en separate douche en twee ruime slaapkamers. De derde etage is grotendeels ingevuld als ouderlijke slaapkamer.

Het object is zeer gunstig gelegen nabij de Bussumse heide, sportvelden, theater 'T Spant, diverse dagelijkse voorzieningen en is op loopafstand van NS-station Bussum-Zuid. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
6-4-2017
Huurmanlaan 3 en 3A

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.