Bussum, Stationsplein 2

Bussum, Noord-Holland
€ 125.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Stationsplein 2 Bussum, Noord-Holland

€ 125.000
Verkocht

Deze belegging betreft een courante winkelruimte van circa 62 m², gelegen in het Gooi, aan het NS-station Naarden-Bussum. De winkelruimte wordt verhuurd aan een kunstenaresse die hier tevens workshops verzorgd. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. De indeling van de begane grond is als volgt: entree, winkelruimte, spreek- vergaderkamer. In het middengedeelte bevindt zich een keukenblok en toegang tot een betegeld toilet. Aan de achterzijde bevindt zich nog een kamer. In de ruimte is airco aanwezig en het object wordt verwarmd middels een nieuwe cv-installatie met bouwjaar 2018. Het object is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. 

Het bestemmingsplan geeft 'Gemengde Doeleinden' aan op deze gronden. De gronden op de kaart aangewezen als Gemengde Doeleinden zijn bestemd voor: wonen, detailhandel en dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

De ligging ten opzichte van het NS-station en het centrum van Bussum maakt het object extra aantrekkelijk. In de directe omgeving zijn velen restaurants en lokale ondernemers gevestigd.  Het centrum van Bussum met onder andere diverse landelijke winkelformules ligt op circa drie minuten fietsafstand. In de nabije omgeving zijn diverse natuurgebieden en sportparken te vinden. Andere gezellige en culturele Gooische dorpen als Laren, Blaricum en Naarden zijn binnen enkele minuten te bereiken. Ook Amsterdam, Hilversum, Amstelveen en Almere zijn op geringe afstand bereikbaar. Voor de deur is er voldoende betaalde parkeergelegenheid. Naast de prima verbinding met het openbaar vervoer is het object eveneens goed te bereiken middels diverse uitvalswegen vanaf de A1.

Stationsplein 2

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.