Den Bosch, Adres op aanvraag

Den Bosch, Noord-Brabant
€ 325.000 (K.K. excl. BTW.)
Verkocht
Woning / appartement - Den Bosch - Adres op aanvraag
Foto's

Adres op aanvraag Den Bosch, Noord-Brabant

€ 325.000
Verkocht

Deze vastgoedbelegging betreft een uniek beleggingspand (appartement) te Den Bosch.

Zeer luxe appartement met vrij uitzicht en unieke teak houten vloer.

Omgevingsinformatie:
Gelegen in het Paleiskwartier, de prachtige, nieuwe binnenstad van het Bourgondische
's-Hertogenbosch, biedt Armada u een dergelijke omgeving. De ligging van het Paleiskwartier kan met recht uniek genoemd worden. Het appartement ligt op loopafstand van het Centraal station en de Markt in de historische binnenstad. Het Paleiskwartier garandeert een aangename woon- en werkomgeving. Er zijn vele gezellige restaurants. Rondom de vijver komen er diverse culturele voorzieningen, een hotel, een congrescentrum, winkels, cafés en terrassen.

Bouwaard:
De geïsoleerde buitengevels zijn uitgevoerd in schoon metselwerk, gekeimd metselwerk en RVS gevelbekleding. De woningscheidende en dragende binnenspouwbladen bestaan uit gewapend beton. De overige binnenspouwbladen bestaan uit gevelvullende elementen, gasbetonblokken, kalkzandsteen en / of beton. De kozijnen, ramen en deuren zijn uitgevoerd in hardhout. De ramen zijn draai- en kiepbaar en alle raamopeningen zijn voorzien van isolerende HR+ beglazing.

Afwerking:
Kenmerkend voor de Armada is de bijzondere architectuur met de gebogen RVS gevels die verwijzen naar de bollende zeilen. De RVS gevel gaat in één vloeiende beweging over in het dak. Onder de RVS gevel- en dakbekleding zijn hoogwaardig geïsoleerde elementen en betonvloeren aangebracht. De achterzijde kenmerkt zich door een wintertuin. De lift in een solitaire schacht en de trappartijen maken dat er van een heel speciale materiaalafwerking sprake is. Door middel van bronnen in de grond wordt warmte gewonnen. De zogenaamde koude- en warmteopslag is uniek. In de kelder (welke door een druk op de knop op de afstandsbediening vanuit de auto bereikbaar is) rijdt u naar uw eigen parkeerplaats. U heeft ook nog de beschikking over een separate berging. Vanuit de stallinggarage kunt u met de lift naar uw appartement. Het appartement is voorzien van een unieke teakhouten houten vloer . De binnenkozijnen zijn van hout waarin vlakke deuren zijn aangebracht, en een enkele deur van de entree naar de woonkamer. Alle plafonds zijn gespoten. Er is sprake van een hoog afwerkingniveau onder architectuur gerealiseerd.
Dit appartement heeft een vrij uitzicht.

Indeling appartement:
In de ruime hal bevindt zich de meterkast met fornuisgroep, 7 groepen waarvan 1 tbv stroom in de berging en twee aardlekschakelaars. Tegen over elkaar liggen de beide slaapkamers. De ruime hoofdslaapkamer heeft een mooi uitzicht over de Bordeslaan. De 2e slaapkamer is ingericht als kinderkamer. Schitterende geheel betegelde badkamer met ligbad en afzonderlijke douchecabine beiden voorzien van een thermostaatkraan, vaste wastafel en designradiator. Er is een separate toiletruimte met handwasbakje, vrij hangend closet en tot het plafond luxe betegeld. Bergruimte/Technische ruimte, met aansluiting voor de was- en de droogmachine, de balansventilatie installatie met warmteterugwinning en de warmtewisselaar t.b.v. verwarming en warmwatervoorziening.

Zeer grote en over de volle breedte gesitueerde woonkamer van ca.50m². Vanuit de woonkamer heeft u via een schuifpui toegang tot het balkon op het zuiden en een klein zijbalkon aan de Bordeslaan. De woonkamer heeft veel ramen, hierdoor is het een zeer lichte woonkamer. In de woonkamer bevindt zich de open keuken voorzien van een L-vormig keukenblok met diverse inbouwapparatuur waaronder een combimagnetron, vaatwasser, inbouwkoelkast, keramische kookplaat en afzuigkap.

Algemeen:
Aanvaarding: in overleg
Bijdrage VVE: € 115,- per maand.

Inclusief een parkeerplaats, separate berging en wijnkelder in de Stallinggastallinggarage. Ook voor de motor is er parkeermogelijkheid.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
26-11-2009
Adres op aanvraag

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Coja
Coja
€ 275.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.