Den Bosch, Van Reysstraat 43, 43a, 43b, 43c, 45 en 45a

Den Bosch, Noord-Brabant
€ 675.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Den Bosch - Van Reysstraat 43, 43a, 43b, 43c, 45 en 45a
Foto's

Van Reysstraat 43, 43a, 43b, 43c, 45 en 45a Den Bosch, Noord-Brabant

€ 675.000
Verkocht

Beleggingsobject bestaande uit vijf ruime studio's en vier kamers met groot dakterras op het zuiden, alsmede twee bergingen voor de huurders. Het pand bevindt zich in zeer goede staat van onderhoud en is gelegen op een ruim perceel, waar parkeren voor drie á vier auto's mogelijk is.

Het object is gelegen in een rustige woonwijk, op korte afstand van het centrum, winkels, openbaar vervoer en recreatiegebied de Oosterplas. Het winkelcentrum 'Van Roosmalenplein' en Rivierenplein, waar onder meer Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat en Action gevestigd zijn, ligt op enkele loopminuten afstand.

In 2013 is dit pand met omgevingsvergunning totaal verbouwd en gerenoveerd. Hierbij is niet alleen een compleet nieuwe indeling gemaakt, maar zijn ook de installaties vernieuwd en zijn nieuwe keukens, badkamers en brandwerende voorzieningen geplaatst. In 2016 hebben nog de laatste renovaties plaatsgevonden: de gehele dakbedekking is vervangen en het dakterras en schutting zijn vernieuwd.

Het volledige pand is voorzien van dubbel glas, deels in houten en deels kunststof kozijnen. Alle kamers hebben een eigen wastafel met warm en koud water en een apart slaapgedeelte. De kamers hebben beschikking over een ruime keuken, bijkeuken met wasmachine en droger, badkamer, apart toilet en ruim dakterras. Er is een onttrekkingsvergunning aanwezig voor het gebruik als kamerverhuurpand.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
31-8-2016
Van Reysstraat 43, 43a, 43b, 43c, 45 en 45a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.