Den Haag, Catharina van Rennesstraat 78 en 148

Den Haag, Zuid-Holland
€ 289.500 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Den Haag - Catharina van Rennesstraat 78 en 148
Foto's

Catharina van Rennesstraat 78 en 148 Den Haag, Zuid-Holland

€ 289.500
Verkocht

Deze belegging betreft twee 2 kamer appartementen van elk circa 61 m², gelegen in de rustige wijk Waldeck te Den Haag. Beiden appartementen zijn verhuurd aan werkende particulieren.

Beiden appartementen verkeren in goede staat van onderhoud en participeren in een gezonde VvE. De appartementen worden verwarmd middels blokverwarming en beschikken over houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing.

Appartement 78:
Toegang via een centrale entree met brievenbussen- en bellentableau; trappenhuis en lift naar de 3e verdieping; galerij; entree naar het appartement; vestibule met twee vaste kasten waaronder een meterkast (drie groepen); gang; slaapkamer aan de galerijzijde; moderne badkamer met regendouche, toilet en wastafel; woon-/eetkamer met open moderne keuken voorzien van vaatwasser, gasfornuis en was- /droogmachine aansluiting; het balkon over de gehele breedte van de woning is gesitueerd op het Zuidwesten; aparte berging in de onderbouw aanwezig. 

Appartement 148:
Toegang via een centrale entree met brievenbussen- en bellentableau; trappenhuis en lift naar de 3e verdieping; galerij; entree naar het appartement; vestibule met twee vaste kasten waaronder een meterkast (drie groepen); gang; slaapkmer; badkamer met bad, toilet en wastafel; woon-/eetkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; het balkon over de gehele breedte van de woning is gesitueerd op het Zuidwesten; aparte berging in de onderbouw aanwezig. 

De appartementen zijn zeer gunstig gelegen op circa negen minuten fietsafstand van het strand en op loopafstand van een wijkwinkelcentrum. Dit winkelcentrum beschikt over diverse landelijke winkelformules waaronder: Jumbo Supermarkt, Pearle, Bruna, Action, ABN Amro, ING en diverse lokale retailers en horeca. Diverse parken, wateren, sport en recreatievoorzieningen liggen binnen handbereik evenals een halte van de Randstadrail. Middels diverse uitvalswegen vanaf de A4 en de A12 zijn de appartementen uitstekend bereikbaar.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
13-6-2018
Catharina van Rennesstraat 78 en 148

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Coja
Coja
€ 275.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.