Den Haag

Den Haag, Zuid-Holland
€ 220.000 (k.k.)
Verkocht
Woning / appartement - Den Haag -
Foto's

Den Haag, Zuid-Holland

€ 220.000
Verkocht

Een dubbele bovenwoning van circa 90 m² vloeroppervlakte met dakterras, gelegen in het Valkenboskwartier in Den Haag. Op slechts 3 minuten loopafstand gelegen van de Valkenboslaan met diverse winkelvoorzienigen (waaronder de Albert Heijn). 

De verwarming en warmwatervoorziening geschied middels een c.v.-combiketel (Intergas Kompakt HRE, 2014). Verder is het object voorzien van isolerende beglazing in deels houten en deels kunststof kozijnen. Aan de achterzijde van het object is een dakterras gelegen van circa 11,5 m².

Het betreft een laagverhuurde woning met de potentie om in de vrije sector van de huurwoningmarkt een huurprijs te realiseren van circa € 950,- tot € 1.050,- kale huur per maand. Dit na renovatie aan de binnenzijde.

Het Valkenboskwartier is gelegen in het stadsdeel Segbroek en grenst aan de buurten Oostbroek-Noord, Heesterbuurt, Bomenbuurt en Regentessekwartier. De woning is op circa 2,7 kilometer afstand gelegen van het Westduinpark (één van de grootste beschermde natuurgebieden van Den Haag) en op circa 3,4 kilometer afstand van het stadscentrum van Den Haag. In de nabije omgeving van de woning zijn diverse winkel- en horecagelegenheden gesitueerd, waaronder de Albert Heijn. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 3 minuten loopafstand gelegen. Het is mogelijk om in de straat betaald te parkeren. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
5-7-2021

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Image of Coja
Coja
€ 275.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.