Den Haag, Herderslaan 3 & 3A

Den Haag, Zuid-Holland
€ 208.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Den Haag - Herderslaan 3 & 3A
Foto's

Herderslaan 3 & 3A Den Haag, Zuid-Holland

€ 208.000
Verkocht

Aangeboden wordt deze dubbele bovenwoning van circa 101 m² gelegen op slechts vijf minuten fietsafstand van het stadshart van Den Haag. Het object is opgedeeld in twee bouwkundig gesplitste appartementen met eigen huisnummers.

De appartementen zijn voorzien van eigen meters en eigen c.v.-ketels (ATAG, 2005) die jaarlijks worden onderhoud door een erkend bedrijf. De appartementen zijn voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met draaikiepramen, nieuwe Velux-dakramen en dakisolatie. Het gehele schilderwerk aan de buitenzijde is in 2013 aangepakt, de dakgoot van het zolderappartement is vernieuwd in 2016 en de gevel is in maart 2016 aangepakt (kapotte voegen gerepareerd, vrijhakken en ontroesten muurankers). Het zolderappartement is in november 2016 voorzien van nieuw schilderwerk en de keuken is opgeknapt. 

Het object bevindt zich hiermee in een goede staat van onderhoud en er worden geen grote uitgaven op de korte termijn geprognosticeerd. 

Door de ligging zijn de diverse winkelvoorzieningen en horecagelegenheden in het centrum uitstekend te bereiken. Op loopafstand zijn tevens een tramhalte en bushalte gelegen. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
18-12-2017
Herderslaan 3 & 3A

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.