Den Haag, Laan van Meerdervoort 299 I-II-III

Den Haag, Zuid-Holland
€ 610.000 (K.K)
Verkocht
Woning / appartement - Den Haag - Laan van Meerdervoort 299 I-II-III
Foto's

Laan van Meerdervoort 299 I-II-III Den Haag, Zuid-Holland

€ 610.000
Verkocht

Bovenwoning met drie bouwkundig afgesplitste zelfstandige appartementen van in totaal circa 220 m² BVO, gelegen aan de langste laan van Nederland, nabij het gewilde Valkenboskwartier te Den Haag. De drie appartementen zijn verhuurd aan werkende particulieren.

Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Recent is aan de voorzijde het gevelwerk vernieuwd en is het geheel geschilderd. Tevens is een gedeelte van de dakbedekking vernieuwd. In 2017 is het hekwerk van het balkon op de tweede verdieping vervangen. Het appartement op de eerste verdieping is volledig voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. De appartementen op de tweede en derde verdieping beschikken aan de achterzijde over houten kozijnen met dubbele beglazing. Aan de binnenzijde zijn de appartementen voorzien van nette keukens, badkamers met wastafel, douche en-/of bad en toilet, houten vloeren, gestucte wanden en plafonds en diverse klassieke elementen waaronder glas in lood, schuifdeuren, plafond ornamenten en een openhaard. De appartementen beschikken allen over een eigen cv-installatie ten behoeve van warmte en warmwatervoorziening.

De Laan van Meerdervoort is gelegen in de richting van Kijkduin en Loosduinen en ligt op circa tien fietsminuten van het centrum van Den Haag. Ondanks het stadse karakter van de straat bevinden zich in de nabije omgeving diverse parken en wateren waaronder: Sportpark De Verademing, Nieuw Eykenduinen, Bosjes van Pex, Scheveningse bosjes, het Zuiderpark en Westduinpark. Het winkelgebied aan de fahrenheitstraat dat voorziet in alle dagelijkse voorzieningen is op loopafstand gelegen. Het object is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer met bus en tramhaltes om de hoek. Per auto is het object goed te bereiken middels diverse uitvalswegen vanaf de A4 en de A12.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
10-1-2019
Laan van Meerdervoort 299 I-II-III

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.