Den Haag, Leggelostraat 75

Den Haag, Zuid-Holland
€ 62.500 (K.K.)
Verkocht
Winkelpand - Den Haag - Leggelostraat 75
Foto's

Leggelostraat 75 Den Haag, Zuid-Holland

€ 62.500
Verkocht

Het betreft hier een winkel/bedrijfsruimte op de begane grond met achteruitgang, deel uitmakende van een appartementencomplex.
Het appartementsrecht is gesitueerd op grond die door de gemeente Den Haag eeuwigdurend in erfpacht is uitgegeven en waarvan de canon eveneens eeuwigdurend is afgekocht.

OPPERVLAKTEN EN INDELING:
De winkel/bedrijfsruimte is aan de straatzijde verdeeld in twee vertrekken van ieder ca 15 m² en aan de achterzijde een toilet plus werkruimte van totaal ca. 15 m² (totaal ca. 45 m²). De vloeren en wanden zijn v.v. betegeling. De ruimte is v.v. een HR cv-combiketel plus een professionele afzuigkap met afvoer tot boven het gebouw. De ruimte voldoet aan de gemeentelijke eisen voor milieu en hinder.

HUUR KENMERKEN:
Vanaf 2009 heeft de huidige huurder het object al in gebruik en per 16-11-2012 is de huidige huurovereenkomst aangegaan voor één jaar met stilzwijgende verlenging.
De huurprijs per 01-12-2015 bedraagt € 6.368,45 per jaar (€ 530,70 per maand) over de huurprijs wordt geen omzetbelasting geheven

GEBRUIK EN BESTEMMING:
De ruimte wordt gebruikt als productieruimte voor Oosterse gerechten, die ter plaatse kunnen worden afgehaald, maar voor het grootste deel worden gedistribueerd via eigen ambulante verkooppunten op diverse weekmarkten.
Het object valt onder het bestemmingsplan ESCAMP – Morgenstond en de Gemengde Bestemming 1, maakt het mogelijk dat de ruimte o.m. kan worden gebruikt voor dienstverlening, detailhandel, lichte horeca en bedrijfsmatige activiteiten.

Land
Nederland
Soort pand
Winkelpand
Laatste wijziging
17-2-2016
Leggelostraat 75

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.