Den Haag, Linnaeusstraat 34

Den Haag, Zuid-Holland
€ 215.000 (K.K.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Den Haag - Linnaeusstraat 34
Foto's

Linnaeusstraat 34 Den Haag, Zuid-Holland

€ 215.000
Verkocht

Een appartement van circa 70 m² op de grens van het gezellige Laakkwartier en het mooie oude Rijswijk verhuurd aan drie internationale studenten. 

Het object bestaat uit een hal, woonkamer met open keuken, badkamer, drie slaapkamers en een balkon. Het appartement is voorzien van centrale verwarming (cv-ketel Remeha Avanta 2007) en dubbel glas in houten kozijnen. In 2018 zijn de gevels, dak en (deels) de vloeren geïsoleerd en is dubbel glas geplaatst aan de voorzijde.

Er wordt volledig gemeubileerd en geouttilleerd verhuurd en verkocht. De roerende zaken met een aanschafwaarde van ca. € 5.300,- maken onderdeel uit van de aanbieding en zijn in de koopsom inbegrepen. 

De Haagse Hogeschool is per fiets binnen vijf minuten bereikbaar. Diverse faculteiten van de Universiteit zijn zowel per fiets als met het openbaar vervoer (tram) binnen 15 minuten te bereiken. Binnen vijf minuten lopen zijn naast een Albert Heijn diverse lokale winkels en horecagelegenheden gevestigd. De nabijheid van al deze voorzieningen maakt het interessant voor internationale studenten om dit appartement als groep te huren. 

Beheerovereenkomst
Dit appartement wordt verkocht inclusief een 5 jarig verhuur- en beheercontract met een bedrijf dat voor het huisvesten van internationale studenten partner is van onder andere de Haagse Hogeschool, de Universiteit Leiden (met faculteiten in Den Haag), Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam School of Management, TU Delft en Codarts. Na de eerste 5 jaar krijgt de eigenaar en/of de beheerder de mogelijkheid om dit verhuur- en beheercontract te verlengen.

De genoemde onderwijsinstellingen sturen internationale studenten door naar het platform van de beheerder waar zij groepen kunnen vormen om een appartement te huren. Dit resulteert in een grote jaarlijkse aanwas van nieuwe young internationals. Mede hierdoor heeft de beheerder de afgelopen 4 jaar een bezettingsgraad van 100% weten te realiseren. De beheerder heeft tot op heden circa 1.000 huurdertransacties gedaan. 

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
30-1-2019
Linnaeusstraat 34

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.