Den Haag, Marktweg 394

Den Haag, Zuid-Holland
€ 169.000 (K.K.)
Verkocht
Bedrijfspand - Den Haag - Marktweg 394
Foto's

Marktweg 394 Den Haag, Zuid-Holland

€ 169.000
Verkocht

Deze belegging betreft een bedrijfsruimte van circa 215 m², gesitueerd in de plint van een appartementencomplex nabij het Zuiderpark te Den Haag. Het object wordt al lange tijd verhuurd aan een bedrijf dat zich richt op zowel import als groothandel van autocarrosseriedelen. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. Aan de voorzijde bevindt zich een overheaddeur waar auto's naar binnen kunnen rijden. Er bevinden zich eveneens twee normale ingangen aan zowel de voor als achterzijde. Verder is er een ruim opgezet magazijn aanwezig voor de opslag van alle onderdelen en een kantoorgedeelte met balie. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de straat.

De huurder beschikt over een werkplaats en fungeert tevens als groothandel met webwinkel. Het betreft de verkoop van Japanse en Europese carosseriedelen, verlichting, ruiten, radiateuren en draagarmen. Ook voert de huurder schade taxaties en waarde taxaties uit. Het bedrijf is vijf werkdagen en een zaterdagochtend open. Een solide huurder.

Het object is gunstig gelegen in het Transvaalkwartier nabij het Zuiderpark en aan het Laakkanaal. Zowel het centrum van Den Haag alsmede winkelcentrum Leyweg is op enkele minuten afstand gelegen. In de nabije omgeving zijn diverse lokale ondernemers gevestigd. In Den Haag, Haarlem, Capelle aan den IJssel en Maassluis is het autobezit per vierkante kilometer het hoogst. Middels NS Station Den Haag - Moerdijk is het object goed bereikbaar per openbaar vervoer. Met de auto is het object bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A4, A12 en de A13. 

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
11-4-2018
Marktweg 394

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Woerden
Woerden
€ 1.720.000
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Heerlen
Heerlen
€ 1.850.000
Image of Dautzenbergstraat 123
Den Haag
€ 267.500
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.