Den Haag, Prinsestraat 43-45

Den Haag, Zuid-Holland
€ 779.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Prinsestraat 43-45 Den Haag, Zuid-Holland

€ 779.000
Verkocht

Woon-/winkelpand op een A-locatie in het Hofkwartier, het oude centrum van Den Haag. Het pand is volledig verhuurd. De turn key appartementen zijn geheel gemeubileerd en geoutilleerd. 

Het object is gebouwd aan het eind van de 19e eeuw maar is geheel gerestaureerd en voorzien van centrale verwarming, ramen met dubbel glas en geïsoleerde wanden, vloeren en dak. 

Prinsestraat 43 betreft een winkelruimte, bestaande uit een begane grond en souterrain. Prinsestraat 45 bestaat uit twee lichte en modern gerenoveerde appartementen op een absoluut geweldige locatie, op één minuut lopen van de openbare Paleistuinen, de Sint Jacobskerk uit de 15e eeuw en het Koninklijk Paleis. 

Het pand is gelegen in het gewilde oude centrum van Den Haag met theaters, internationale restaurants, winkels, clubs en café's en verschillende warenhuizen op een steenworp afstand. Met openbaar vervoer dichtbij en het postkantoor en een grote supermarkt om de hoek.

Prinsestraat 43
De winkel bevindt zich in een drukke winkelstraat, een zeer gewilde A-locatie behorend bij het winkel-district van het centrum. Er kan geparkeerd worden, voor het pand is een parkeermeter. De winkelruimte bestaat uit een begane grond met hoog plafond (360 cm) met een etalageraam, centrale verwarming en toilet. Met een korte trap is het souterrain bereikbaar wat ook tot winkelruimte is in te richten (260 cm hoog). Hier bevindt zich een verplaatsbare berging en de cv-ketel. 

Prinsestraat 45 B 
De ingang van 45B bevindt zich op de eerste verdieping. Hier is een kleine lobby met een kast voor opslag en de wasmachine en droger. Deze verdieping heeft een modern ingerichte woonkamer en een volledig ingerichte open keuken. Via de wenteltrap kan de gemeubileerde slaapkamer en badkamer bereikt worden.

Prinsestraat 45 A
De ingang van 45A bevindt zich op de tweede verdieping. Met een korte trap bereikt u de derde verdieping en het appartement. Deze verdieping heeft een modern ingerichte en zeer lichte woonkamer en keuken. Via de glazen schuifdeuren kan de badkamer, voorzien van ligbad, bereikt worden. Ook dit appartement beschikt over een wenteltrap welke toegang geeft tot de slaapkamer. 

Prinsestraat 43-45

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 649.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.