Den Haag, Spotvogellaan 53a

Den Haag, Zuid-Holland
€ 279.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Spotvogellaan 53a Den Haag, Zuid-Holland

€ 279.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
3-4-2018

Deze belegging betreft een ruime dubbele bovenwoning van circa 88 m², gelegen in de prachtige Vogelwijk, op loopafstand van het strand. De woning wordt momenteel verhuurd aan een particulier. Het object is gelegen in een gebied dat door de gemeente is aangewezen als beschermd stadsgezicht 

De staat van onderhoud aan de binnen- en buitenzijde is goed te noemen. In december 2017 zijn de kozijnen aan de achterzijde vervangen en is er een nieuwe Remeha cv-ketel geplaatst. Eerder is er een nieuwe dakkapel geplaatst. Aan de voorzijde van het object zijn kunststof kozijnen geplaatst en aan de achterzijde houten kozijnen, vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing. Ten aanzien van de elektra zijn er negen groepen met een aardlekschakelaar. De onderhoudsstaat van keuken en sanitair zijn zeer goed en alle kamers zijn voorzien van fraaie laminaatvloeren.

De woning is bereikbaar middels een entree in de voortuin. Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met garderobe, modern toilet, lichte en sfeervolle woonkamer met bijgetrokken voorzijkamer voorzien van authenthieke schuifseparatie met glas in lood, twee vaste kasten, twee gestuukte schouwen, toegang tot balkon op Noord-Westen en toegang tot de moderne keuken voorzie van luxe inbouwapparatuur. Op de tweede verdieping beschikt de woning over  een overloop met vaste kast, waskamertje met wasmachine-/drogeraansluitingen en opstelplaats cv-ketel, voorslaapkamer met dakkapel, vaste kastenwand en knieschotten, lichte achterslaapkamer met vaste kastenwand en riante dakkapel en moderne badkamer voorzien van een grote dakkapel, wastafel en inloopdouche.

Het object is uitstekend gelegen op loopafstand van zee en duinen, het Westduinpark en Bosjes van Pex. Op circa vijf minuten fietsafstand bevindt zich een winkelcentrum voorzien van diverse landelijke winkelformules zoals: Plus Supermarkt, Kruidvat, Zeeman, Bart Smit, Hunkemoller, Blokker, Hema, Etos, Bruna, Shoeby en Praxis en diverse lokale retailers en gezellige horeca. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. Op twee minuten loopafstand bevindt zich een bushalte. Middels diverse uitvalswegen zijn de A4, A12 en A13 goed te bereiken.

Spotvogellaan 53a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hilversum
Hilversum
€ 200.000
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Baños y Mendigo
Baños y Mendigo
€ 299.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 220.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.