Den Haag, Theresiastraat 148

Den Haag, Zuid-Holland
€ 450.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Theresiastraat 148 Den Haag, Zuid-Holland

€ 450.000
Verkocht

Een maisonette van 117,4 m² GO (NEN 2580) op de tweede en derde etage met voor- en achterbalkon en een separate berging gelegen in Bezuidenhout. Het object wordt verhuurd aan vijf internationale studenten, de benodigde omzettingsvergunning en gebruiksmelding zijn aanwezig. 

Het appartement is voorzien van centrale verwarming (cv-ketel Remeha Avanta CW4 uit 2018) en grotendeels voorzien van dubbel glas in houten kozijnen. 

Er wordt volledig gemeubileerd en geoutilleerd verhuurd en verkocht. De roerende zaken met een aanschafwaarde van ca. € 8.000,- maken onderdeel uit van de aanbieding en zijn in de koopsom inbegrepen. 

Hogeschool Inholland is op 450 meter afstand gelegen. Diverse faculteiten van de Universiteit zijn zowel per fiets als met het openbaar vervoer (tram) binnen 8 minuten te bereiken. De Haagse Hogeschool is per fiets binnen 14 minuten bereikbaar.

Binnen vijf minuten lopen zijn naast een Albert Heijn diverse lokale winkels en horecagelegenheden gevestigd. De nabijheid van al deze voorzieningen maakt het interessant voor internationale studenten om dit appartement als groep te huren. 

Partnerovereenkomst
Dit appartement wordt verkocht inclusief een 5 jarige partnerovereenkomst (verhuur en beheer) met een bedrijf dat voor het huisvesten van internationale studenten partner is van onder andere de Haagse Hogeschool, de Universiteit Leiden (met faculteiten in Den Haag), Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam School of Management, TU Delft en Codarts. Na de eerste 5 jaar krijgt de eigenaar en/of de partner de mogelijkheid om deze overeenkomst te verlengen.

De genoemde onderwijsinstellingen sturen internationale studenten door naar het platform van de partner waar zij groepen kunnen vormen om een appartement te huren. Dit resulteert in een grote jaarlijkse aanwas van nieuwe young internationals. Mede hierdoor heeft de partner de afgelopen 5 jaar een bezettingsgraad van 100% weten te realiseren. De partner heeft tot op heden circa 1.000 huurdertransacties gedaan. 

Theresiastraat 148

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Jan Keldermansstraat 2
Leiden
€ 450.000
Image of Rotterdam
Rotterdam
€ 465.000
Image of Rotterdam
Rotterdam
€ 530.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.