Den Haag, Van Baerlestraat 131abc

Den Haag, Zuid-Holland
€ 589.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Den Haag - Van Baerlestraat 131abc
Foto's

Van Baerlestraat 131abc Den Haag, Zuid-Holland

€ 589.000
Verkocht

Een kleinschalig appartementencomplex ter grootte van circa 295 m² gelegen aan het begin van de Van Baerlestraat. De Van Baerlestraat is een gezellig woon/winkelstraat. Het Zuiderpark, winkels, scholen en openbaar vervoervoorzieningen bevinden zich op loopafstand.

Gezien de ligging pal achter het Eramsusplein zijn uitvalswegen makkelijk te bereiken, alsmede het Centrum van Den Haag en de Haagse Hogeschool. De omgeving wordt momenteel door de Gemeente verder verfraaid, waaronder het renoveren van de winkelstraat Betje Wolffstraat, waardoor de omgeving zich verder positief ontwikkelt.

De binnenzijde is compleet gerenoveerd en geïsoleerd. De keukens zijn voorzien van alle apparatuur (incl. electrisch koken, vaatwasser, koelvriescombinatie, oven etc.) Alle appartementen zijn voorzien van inbouwtoilet. Zowel badkamer als toilet zijn geheel tot het plafond betegeld. Kozijnen zijn geheel voorzien van HR+ glas. Alle appartementen hebben een eigen cv-installatie. Dit betreffen nieuwe HR ketels van Remeha en zijn voorzien van A-labels. Alle leidingen, riolering etc. zijn ook vernieuwd. De vier appartementen zijn kadastraal van elkaar gesplitst. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van eigen meters voor gas, electra en waterverbruik.

Kozijnen voor zijn van hout, rest is kunststof. Buitenonderhoud is redelijk tot goed (ter hoogte van deze appartementen). Boeidelen (boven) dienen wel onderhouden te worden, maar dat valt in de VVE. Offerte hiervoor is ontvangen.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
21-8-2018
Van Baerlestraat 131abc

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.