Den Haag, Westvlietweg 68H

Den Haag, Zuid-Holland
€ 181.000 (K.K. excl. btw)
Verkocht
Foto's

Westvlietweg 68H Den Haag, Zuid-Holland

€ 181.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
1-8-2018

Multifunctionele bedrijfsunit van circa 152 m², gelegen in het in 2008 gerealiseerde bedrijvencomplex 'Hofzicht' op het voormalig Sligro terrein aan de Westvlietweg te Den Haag-/Voorburg. Het object is langdurig verhuurd aan een onderneming die zich richt op educatieve workshops, kinderfeestjes en voorlichtingen over reptielen en amfibieën. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. Het object beschikt over twee etages waarvan de begane grond is voorzien van een monoliet gestorte betonvloer en de verdiepings-/entresolvloer voorzien van een cementdekvloer. Er is een elektrisch bedienbare overheaddeur aanwezig. Op de begane grond is een toilet gesitueerd en op de eerste verdieping een pantry. Het object is voorzien van kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing. Verder is het object nog voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, een alarminstallatie, bedieningspaneel, twee infraroodmelders, magneetcontact, roldeurcontact, twee rookmelders, sirene en flitser. Het geheel wordt verwarmd middels een cv-installatie.

Het object kent een gunstige ligging nabij de knooppunten Prins Clausplein en Ypenburg. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door een diversiteit aan lokale ondernemers. Het object is gelegen in de nabijheid van diverse parken, groen en wijkwinkelcentrum 'Huygenskwartier Voorburg' met alle dagelijkse voorzieningen. Op geringe afstand bevindt zich NS-station Voorburg. Middels diverse afritten zijn de A4 en A12 bereikbaar. Op circa 15 automunuten liggen Den Haag-Centrum, Zoetermeer, Scheveningen en Delft. Het object beschikt over 3 privéparkeerplaatsen.

Westvlietweg 68H

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 279.000
Image of Nieuwerkerk aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
€ 1.320.000
Image of Woerden
Woerden
€ 1.720.000
Image of Veenendaal
Veenendaal
€ 2.250.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.