Dongen, Hoge Ham 132

Dongen, Noord-Brabant
€ 399.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / winkelpand - Dongen - Hoge Ham 132
Foto's

Hoge Ham 132 Dongen, Noord-Brabant

€ 399.000
Verkocht

Keurig winkelpand op hoeklocatie met gerenoveerde bovenwoning in het centrum van Dongen. Het gehele pand is circa 224 m² groot. Door de hoekligging en het front van circa 17 meter heeft het object een zeer hoge attentiewaarde.

Het pand verkeert in een goede onderhoudstoestand. De winkel is keurig ingericht als TUI reisbureau, de bovenwoning is in 2017 totaal gerenoveerd. Onder meer de keuken, badkamer, alle wanden en vloeren zijn vernieuwd en van alle denkbare luxe voorzien. Zo is de keuken uitgerust met vaatwasmachine, vijf-pits gaskookplaat, combi-oven, ingebouwde koffiemachine. De ruime woonkamer is voorzien van een gashaard en inbouwspots. In de woonkamer zijn de ruiten aan de zijde Hoge Ham voorzien van glas in lood ramen. 

Het pand is voorzien van twee cv-ketels, waarvan één Remeha cv-ketel die in 2017 is vernieuwd. De kozijnen zijn van hardhout en grotendeels voorzien van dubbel glas. De elektrische installatie is ook vernieuwd tijdens de renovatie van de bovenwoning. De daken van de bovenwoning zijn geisoleerd. 

Het object ligt in een straat voor éénrichtingsverkeer waar diverse landelijke winkelketens hun vestigiging hebben. Enkele hiervan zijn: Etos, Bruna, Expert, Kruidvat, HEMA en Pearl. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving van het object.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
20-12-2018
Hoge Ham 132

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.