Doorn, Park Boswijk 401

Doorn, Utrecht
€ 49.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Park Boswijk 401 Doorn, Utrecht

€ 49.000
Verkocht

Aangeboden wordt dit tweekamerappartement van circa 55 m², gelegen in het zorgcomplex "Park Boswijk" te Doorn. Dit zorgcomplex betreft één van de grootste in Nederland en is gelegen midden in één van de mooiste stukjes natuur van Midden-Nederland.

Het appartement is gesitueerd op de begane grond en op korte afstand van de centrale voorzieningen in het park. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, separaat toilet en een badkamer voorzien van douche en moderne wastafel. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht op de centrale parkvijver die is omringd door bosschages. Tevens is er een tuin aanwezig voorzien van een betegeld terras. 

Serviceresidentie Park Boswijk ligt vlakbij de gezellige steden Zeist en Utrecht. De bosrijke omgeving biedt volop mogelijkheden voor een aangenaam buitenleven. Deze luxe zorgresidentie biedt tevens een breed pakket aan services en diensten, toegesneden op de wensen en levensstijl vanaf mensen van circa 55 jaar en ouder. Naast de prachtige omgeving zijn er in het complex diverse voorzieningen aanwezig zoals: een supermarkt, een restaurant,  receptie, postkantoor, wasserette, kapsalon en verpleegkundige zorg. Via de nabij gelegen A12 zijn grote steden als Utrecht en Arnhem goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op nog geen 100 meter lopen van het appartement. 

De vergrijzing in Nederland en de toekomstige renovatieplannen voor het algehele complex, maken dit een mogelijkheid voor de belegger om in te springen op de vraag naar zorgappartementen. Ten aanzien van de renovatieplannen op Park Boswijk verwijzen u graag naar de website van het complex voor meer informatie: Park Boswijk

Een stabiele belegging voor de beleggers met een lange termijnvisie.

Park Boswijk 401

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hilversum
Hilversum
€ 200.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Image of Rotterdam
Rotterdam
€ 530.000
Image of Rotterdam - Dahliastraat 70 AB en 72
Rotterdam
€ 775.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.