Dordrecht, Heer Hymansuysstraat 30-40

Dordrecht, Zuid-Holland
€ 799.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Dordrecht - Heer Hymansuysstraat 30-40
Foto's

Heer Hymansuysstraat 30-40 Dordrecht, Zuid-Holland

€ 799.000
Verkocht

Deze belegging betreft een in 2016 opgeleverd nieuwbouwcomplex met daarin een zestal studio's van in totaal 204 m², gelegen in het centrum van Dordrecht. Alle appartementen zijn volledig gemeubileerd en conform het geldende puntensysteem verhuurd aan particulieren. Hierdoor is het risico op huurderving zeer minimaal. 

Het geheel verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is de komende jaren nagenoeg onderhoudsvrij. Het complex is voorzien van dakpannen met antraciet kleur met zinken afdekkap, verdekte zinken goten, bruin-grijs metselwerk en houten kozijnen met dubbele beglazing voorzien van matterende folie. Er is een centrale meterkast en cv-installatie aanwezig op de begane grond. Alle studio's zijn voorzien van woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Middels een trappenhuis aan de voorzijde van het complex zijn alle studio's bereikbaar.

Het object is gelegen in het centrum van Dordrecht en op loopafstand van de historische kern waar zich een breed scala aan landelijke winkelformules en lokale ondernemers bevindt. Op loopafstand bevinden zich tevens diverse historische bezienswaardigheden zoals het Dordrechts Museum, Dordts Patriciërshuis, De Nieuwkerk, Augustijnenkerk, Hof van Nederland en de Satenzaal waar in 1572 de Eerste Vrije Statenvergadering werd gehouden. In de straat en omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. Nabij het object ligt een bushalte en op circa zeven minuten fietsafstand is het centraal station bereikbaar. Middels diverse uitvalswegen zijn de A15 en A16 binnen enkele minuten bereikbaar.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
29-3-2018
Heer Hymansuysstraat 30-40

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.