Dordrecht, Kromhout 120

Dordrecht, Zuid-Holland
€ 303.000 (tot € 1.243.500,- v.o.n.)
Te koop
Foto's

Kromhout 120 Dordrecht, Zuid-Holland

€ 303.000
Te koop

Vier turn-key vrije sector driekamerappartementen van in totaal circa 322 m² in het centrum van Dordrecht. De appartementen zijn ook los te koop. 

De appartementen worden kadastraal gesplitst, zijn circa 66,84 m² tot 98,16 m² GO en maken onderdeel uit van het nieuwbouw- en herontwikkelings-project ‘Living in Dordt’ op de hoek van het Warmoezierspad en het Kromhout. Er wordt een VvE opgericht met de eigenaren van de overige objecten van het project. Achter het project wordt een eigen, afsluitbaar parkeerterrein gerealiseerd voor de bewoners met eigen kadastraal benoemde parkeerplaatsen.

Voor de vier appartementen zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar. Verkoper verzekert onderhoudsgarantie voor tenminste vijf jaar en huurgarantie voor de eerste zes maanden. De objecten zijn per appartement en per blok te koop, financiering is optioneel.

Woonklaar
De verkoper is een projectontwikkelaar die haar vastgoed woonklaar oplevert inclusief vloerverwarming, luxe keuken, badkamer, wandafwerking en laminaatvloer zodat het vanaf de dag van oplevering direct kan worden verhuurd. De koper kiest in de showroom van de ontwikkelaar de kleur van het werkblad, laminaat en tegelwerk uit. De afwerking is volledig onderdeel van de aankooprijs waardoor dit 100% kan worden gefinancierd.

De keuken is greep loos, hoogglans (Rotpunkt) met inbouwapparatuur en granieten werkblad, en laminaatvloer finish. De badkamer wordt voorzien van Villeroy & Boch sanitair, Hans Grohe kranen en royaal tegelwerk: 60x60 cm op de vloer en 30x60 cm op de wand. De douche wordt voorzien van Easy drain. De wandafwerking wordt voorzien van een fijne korrel.

De appartementen worden opgeleverd in het derde kwartaal van 2021.

Bestemming
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Schil’ en wordt geleverd onder de bestemming ‘Gemengd-3’. Verder heeft het object ‘Dubbelbestemming Waarde – Archeologie’ en ‘Dubbelbestemming Waarde – Beschermd Stadsgezicht’. De maximum bouwhoogte van het perceel bedraagt 18 meter.

Kromhout 120

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

ObjectKromhout 120, Dordrecht
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Rijswijk, Koopmansstraat 1F
Rijswijk
€ 288.200
Image of Den Haag, Schimmelweg 108
Den Haag
€ 272.500
Image of Almere, Velazquezstraat 26
Almere
€ 295.000
Image of Beek, Smedestraat 4
Beek
€ 238.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.