Eindhoven, Bredalaan 153

Eindhoven, Noord-Brabant
€ 365.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / winkelpand - Eindhoven - Bredalaan 153
Foto's

Bredalaan 153 Eindhoven, Noord-Brabant

€ 365.000
Verkocht

Dit beleggingspand te Eindhoven betreft een keurig halfvrijstaand (hoek)pand op zichtlocatie met een winkelruimte en expat verhuur. Het object is geheel onderkelderd (220 cm hoog).

De woonruimte is opgedeeld in vijf gestoffeerde en gemeubileerde kamers. In de winkelruimte huisvest momenteel een kapsalon. Alle meubilair, apparatuur en cv-installatie zijn modern, tevens beschikt de woonruimte over een afgesloten fietsenberging.

De staat van onderhoud is uitstekend. Het schilderwerk is medio 2013-2014 uitgevoerd (binnen en buiten) en is derhalve in zeer goede staat. Daarnaast zijn er in 2015 enkele onderhoudswerkzaamheden aan het dak uitgevoerd. Er is een bouwkundig rapport aanwezig (2014).

Subsidie:
De Gemeente Eindhoven heeft subsidie toegekend wanneer vóór december 2016 wordt besloten om de ramen en kozijnen te vervangen. De subsidie bedraagt 50% van de totaalprijs voor de begane grond en 25% op de verdiepingen. Bewijs hiervan kunt u opvragen bij Beleggingspanden.nl.

Ligging:
De woning is gelegen op een goede locatie met het stadscentrum van Eindhoven op circa twee kilometer afstand. Tevens in de buurt van alle gewenste voorzieningen en diverse uitvalswegen. Het betreft gratis parkeren.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
2-6-2016
Bredalaan 153

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.