Eindhoven, Edelweisstraat 72

Eindhoven, Noord-Brabant
€ 242.500 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Edelweisstraat 72 Eindhoven, Noord-Brabant

€ 242.500
Verkocht

Kamerverhuurpand van circa 92 m² met daarin gesitueerd vijf kamers, gelegen in de wijk Stratum te Eindhoven. Er is sprake van een legale verhuursituatie (bevestigd middels een schrijven vanuit de gemeente Eindhoven) en de benodigde gebruiksmelding brandveiligheid is aanwezig. 

De jaren '30 tussenwoning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en de verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een cv-combiketel. 

Op de begane grond bevindt zich een hal-/entree, kamer 1, kamer 2 en een gedeelde eetkamer, keuken en badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de eerste etage zijn kamer 3 en 4 gesitueerd. Tot slot is er een ruime zolder met een vijfde kamer. Aan de achterzijde van het object bevindt zich een volledig betegelde tuin.

Het object kent een gunstige ligging nabij winkels, scholen, sportvoorzieningen en op circa vijftien minuten fietsafstand van de Universiteit en Fontys Hogeschool. Een ideale uitvalbasis voor studenten die hier studeren en tevens willen genieten van het stadsleven, Eindhoven centrum ligt op circa tien minuten fietsafstand. Het winkelcentrum aan de Heezerweg, dat op loopafstand is gelegen, voorziet in alle dagelijkse voorzieningen en beschikt onder andere over een: Lidl, Albert Heijn, Kruidvat, DA, Etos, en ABN Amro Bank. Tot slot is de omgeving rijk aan parken en wateren. Op loopafstand is een bushalte gelegen en met de auto is het object goed bereikbaar middels uitvalswegen vanaf de A2 en de A67.

Edelweisstraat 72

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Geldrop
Geldrop
€ 325.000
Image of
Echt
€ 330.000
Image of Ambachtsweg
Nijmegen
€ 217.940
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.