Eindhoven, Korianderstraat 102

Eindhoven, Noord-Brabant
€ 298.000 (K.K.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Eindhoven - Korianderstraat 102
Foto's

Korianderstraat 102 Eindhoven, Noord-Brabant

€ 298.000
Verkocht

Deze belegging betreft een kamerverhuurpand van circa 100 m² met zes kamers in Eindhoven. Het object is eind 2015 volledig gerenoveerd (nieuwe keuken, badkamer, elektra, C.V., etc.) en verkeert derhalve in zeer goede staat. De benodigde omgevingsvergunning en gebruiksmelding voor verhuur zijn aanwezig. Het object heeft een ideale ligging ten opzichte van het centrum, de Technische  Universiteit, Fontys Hogescholen en de TIO Hogeschool. 

Naast de zes kamers bestaat het object uit een woonkamer, een keuken, een badkamer en een toilet. Het pand is volledig voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen en centrale verwarming. Alle kamers hebben een eigen wastafel en worden gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd. De roerende zaken maken onderdeel uit van de aanbieding en zijn in de koopsom inbegrepen. 

Op loopafstand is het in 2017 herontwikkelde winkelcentrum 'Boulevard Zuid' gelegen met supermarkten, alsmede diverse horecagelegenheden en landelijke winkelketens. De straat grenst aan de wijk "Nieuwe Kruidenbuurt", die op dit moment een gigantische facelift ondergaat. 

Het object is zowel met de auto goed bereikbaar en er is een bushalte om de hoek gelegen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Indien gewenst kan de huidige beheerovereenkomst worden overgenomen. 

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
1-11-2017
Korianderstraat 102

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.