Eindhoven, Normandiëlaan 84

Eindhoven
€ 285.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Eindhoven - Normandiëlaan 84
Foto's

Normandiëlaan 84 Eindhoven,

€ 285.000
Verkocht

Aangeboden wordt deze hoekwoning van circa 150 m² en een zeer grote achtertuin gelegen in de wijk Achtse Barrier te Eindhoven. Op circa 100 meter afstand van het object ligt een bushalte van de HOV-lijn met een snelle verbinding richting het centrum van Eindhoven. Op circa 2 minuten fietsafstand liggen diverse openbare voorzieningen, waaronder de Jumbo en de Kruidvat.

De woning beschikt over een omgevingsvergunning ten behoeve van de realisatie van twee onzelfstandige en twee zelfstandige woningen. Eén onzelfstandige woning is reeds gerealiseerd en bevindt zich in verhuurde staat.

Voorzien van een c.v.-combiketel (Vaillant, 2010) voor de verwarming en warmwatervoorziening. De meterkast is vernieuwd en hierbij voorzien van 16 groepen en 4 aardlekschakelaars. De achterdeuren alsmede de kozijnen aan de achterzijde van object dienen te worden vervangen. De studio die is gerealiseerd, is voorzien van een nieuwe geïsoleerde vloer inclusief vloerverwarming, nieuwe dak- en muurisolatie en een nieuwe schuifpui met HR++ beglazing. 

De totale kosten voor de realisatie van de 3 andere eenheden en de de vervanging van de kozijnen/achterdeuren worden begroot op circa € 75.000,-

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
30-11-2017
Normandiëlaan 84

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.