Eindhoven, Samuel de Langestraat 17

Eindhoven, Noord-Brabant
€ 189.500 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Samuel de Langestraat 17 Eindhoven, Noord-Brabant

€ 189.500
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
8-5-2018

Deze belegging betreft een kamerverhuurpand van circa 100 m², bestaande uit vijf kamers en gelegen in de wijk Bennekel-Oost te Eindhoven. De kamers worden momenteel allen verhuurd aan studenten. Conform het overgangsrecht is kamerverhuur toegestaan.

Het object verkeert in redelijke staat van onderhoud. Op de begane grond bevindt zich een gedeelde ruime woonkamer, keuken, bijkeuken en toilet. De begane grond is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd en een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. In 2017 is een nieuwe douche geplaatst. De overige twee kamers zijn gesitueerd op de tweede verdieping. De eerste alsmede tweede verdieping is voorzien van kunststofkozijnen en dubbele beglazing. Het object wordt verwarmd middels een gehuurde Intergas HR kombi kompakt HRE ketel uit 2015. Aan de achterzijde bevindt zich een tuin voorzien van stenen berging.

Het object kent een gunstige ligging nabij winkels, scholen, sportvoorzieningen en op circa vijf minuten fietsafstand van de High Tech Campus Eindhoven. Een ideale uitvalbasis voor studenten die hier studeren en tevens willen genieten van het stadsleven, Eindhoven centrum ligt op circa tien minuten fietsafstand. Het winkelcentrum aan het Frans Leharplein, dat op loopafstand is gelegen, voorziet in alle dagelijkse voorzieningen en beschikt onder andere over een: Lidl, Albert Heijn, Kruidvat, Blokker, Etos, Zeeman en Rabobank. Tot slot is de omgeving rijk aan parken en wateren. Op loopafstand is een bushalte gelegen en met de auto is het object goed bereikbaar middels uitvalswegen vanaf de A2 en de A67.

Het object is al in gebruik alszijnde kamerverhuurpand voor 12 december 2007 en derhalve is er géén omzettingsvergunning benodigd voor kamerverhuur. Er is wel een gebruiksmelding benodigd inzake de brandveiligheid. Deze is nog niet aanwezig.

Samuel de Langestraat 17

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Molenschot
Molenschot
€ 107.500
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Kasteel Bleienbeekstraat 33 C
Maastricht
€ 232.500
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.