Eindhoven, Winkelcentrum Woensel 275

Eindhoven, Noord-Brabant
€ 1.095.000 (K.K.)
Verkocht
Winkelpand - Eindhoven - Winkelcentrum Woensel 275
Foto's

Winkelcentrum Woensel 275 Eindhoven, Noord-Brabant

€ 1.095.000
Verkocht

Dit betreft een winkelruimte met een metrage van 834 m² VVO op A1 locatie in het winkelcentrum WoensXL aan de noordzijde van Eindhoven. Het object is gesitueerd op de eerste etage, met entree op de begane grond. De winkel is bereikbaar met een roltrap. 

WoensXL is een zeer modern en ruim winkelcentrum met circa 150 winkels waarbij een mix van landelijk opererende formules als H&M, HEMA en Vero Moda aangevuld met lokale ondernemers zorgt voor een levendige en diverse winkelomgeving voor zowel de inwoners van Eindhoven als haar directe omgeving. 

Het winkelcentrum beschikt over voldoende parkeergelegenheid met ruim 1.900 parkeerplaatsen. Het HOV knooppunt van Eindhoven Noord, met buslijn-verbindingen met de rest van de stad ligt pal aan de overzijde van Winkelcentrum Woensel. Dit zorgt voor veel passanten in het winkelcentrum.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Centraal Woensel 2007' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening en horeca van categorie 1 toegestaan. 

Eindhoven is een van de snelst groeiende gemeenten van Nederland op zowel economisch als demografisch gebied. Dit zal de toestroom van consumenten in winkelcentra als Woensel positief beïnvloeden.

Land
Nederland
Soort pand
Winkelpand
Laatste wijziging
23-6-2021
Winkelcentrum Woensel 275

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.