Elst, Nieuwe Aamsestraat 32

Elst, Gelderland
€ 1.650.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Nieuwe Aamsestraat 32 Elst, Gelderland

€ 1.650.000
Verkocht

Deze belegging betreft een kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping, met horeca- en vergaderfaciliteiten van in totaal circa 1.585 m², gelegen op een prominente zichtlocatie in Elst. Het object wordt momenteel verhuurd aan een innovatief en creatief vergader- en flexwerkcentrum. 

Het object is in 2005 gerealiseerd en verkeert in goede staat van onderhoud. Het object beschikt over elf vergaderzalen, een ruim aanbod aan flexwerkplekken en een ruim opgezet restaurant. Het is bij verkoper niet bekend dat er enige sprake is van bodemverontreiniging alsmede de aanwezigheid van ondergrondse tanks en asbesthoudend materiaal.

De huidige huurder zorgt voor een inspirerende omgeving waar mensen met en zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Door deze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen, een hoog niveau van gastvrijheid en kwaliteit van dienstverlening en producten beweegt het bedrijf gasten ertoe te blijven terugkomen. Het bedrijf biedt ruimte voor vergaderingen, flexwerken, ontbijt, lunch, dinér en combinaties hiervan. Er zijn gratis parkeermogelijkheden, gratis toegang tot Wifi, gratis kopieer- en printmogelijkheden en ergonomisch en confortabel meubilair. Het bedrijf heeft tevens een vestiging in Beuningen.

Het object is gelegen in het hart van de KAN-regio (Knooppunt Arnhem Nijmegen) naast de toe- en afrit van de Rijksweg A325. Het NS-station van Elst is op loopafstand en middels diverse uitvalswegen zijn de A15 en de A50 te bereiken. Er zijn maar liefst veertig parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. In de nabije omgeving van het object zijn een bouwcentrum, Gamma, Beter Bed en een vestiging van Post NL gevestigd.  

Nieuwe Aamsestraat 32

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Woerden
Woerden
€ 1.720.000
Image of Veenendaal
Veenendaal
€ 2.250.000
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Nieuwerkerk aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
€ 1.320.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.