Emmen, Michael Strogoffstraat 9

Emmen, Drenthe
€ 225.000 (K.K. vaste prijs.)
Verkocht
Bedrijfspand - Emmen - Michael Strogoffstraat 9
Foto's

Michael Strogoffstraat 9 Emmen, Drenthe

€ 225.000
Verkocht

Zeer goede belegging tegen een scherpe prijs!!! Het betreft hier een vrijstaand bedrijfsgebouw welke wordt gehuurd door een kredietwaardige huurder.

De huurder heeft fors in het pand geïnvesteerd, en is hier al lange tijd gehuisvest. Recent is er een nieuwe huurovereenkomst afgesloten van 5+5 jaar (geïndexeerd) waarbij alle onderhoud door en voor rekening van huurder wordt uitgevoerd. Werkelijk een zorgeloze belegging dus!!

Prijsstelling
Wij bieden u deze belegging aan voor € 225.000,- K.K. vaste prijs. Met een aanvangshuur van € 25.000,- maakt u hier een prima rendement zeker omdat huurder het onderhoud van het pand zowel aan de binnen als buitenzijde voor haar rekening neemt.
Ook de onderliggende waarde van het vastgoed is goed te noemen. Het geheel is gelegen op een perceel van 3.365 m² en het gebouw heeft een vloeroppervlak van circa 1.732 m². Er wordt dus een kale huurprijs gerekend van nog geen € 14,50 per m² over de bebouwde meters, terwijl huurder ook nog beschikt over een ruim buitenterrein. Voor deze prijzen is het object ook in de toekomst gemakkelijk weer door te verhuren aangezien de huurprijzen in Emmen aanmerkelijk hoger liggen dan de aan huurder in rekening gebrachte huurprijs. Wist u dat de gemeente Emmen kavels aanbiedt op bedrijventerrein Bargermeer voor € 40,54 per m² excl.btw??? (Dat geeft de onbebouwde kavel al een waarde van ruim € 165.000,- incl.btw)

Algemeen
Vrijstaand bedrijfsgebouw met een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 1.732 m². Het gebouw bestaat globaal uit 3 delen: kantoorruimte, ruimte ten behoeve van de werkplaats (kantine, sanitaire groepen e.d.) en twee bedrijfsruimten.
De bedrijfsruimte is voorzien van een betonnen vloer. Het casco is traditioneel opgebouwd uit een staalskelet met stalen gevelbeplatingen. De kantoorruimte is opgebouwd uit een staalskelet en een gemetselde gevel.

Bargermeer is het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland. Er is ruimte voor nagenoeg alle bedrijvigheid. Het bedrijventerrein bestaat uit Bargermeer-Noord en Bargermeer-Zuid en is sinds een groot aantal jaren het hart van de industriële bedrijvigheid in Emmen. De aan elkaar grenzende bedrijventerreinen omvatten gezamenlijk 646 hectare.

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
30-6-2015
Michael Strogoffstraat 9

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Woerden
Woerden
€ 1.720.000
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Heerlen
Heerlen
€ 1.850.000
Image of Virulyweg 43 A & B
Almelo
€ 175.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.