Emmen, Waanderweg 64

Emmen, Drenthe
€ 550.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Waanderweg 64 Emmen, Drenthe

€ 550.000
Verkocht

Dit ondernemerscentrum ter grootte van ca. 1.080 m², is gelegen op bedrijventerrein Waanderveld te Emmen. Deze belegging heeft een optimale spreiding aan gebruikers: het object wordt verhuurd aan achttien verschillende ondernemers, die hier een kleine ruimte huren met gebruiksmogelijkheid van algemene voorzieningen. Rondom het gebouw ligt ruim voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud, is voorzien van airconditioning, alarminstallatie, brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie, cv-installatie en centrale receptie. Het object is gebouwd met geisoleerde sandwichpanelen en voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas.

Bedrijvenpark Waanderveld behoort door z'n ligging en z'n inrichting tot één van de mooiste bedrijvenlocaties van Emmen. Het object ligt vlakbij de weg Emmen – Nieuw Amsterdam, op vijf minuten met de auto van de snelweg A37 en op vier minuten van de N34. Op circa 1 kilometer afstand is in 2011 een nieuw trein- met busstation (transferium) gerealiseerd onder de naam "Station Emmen Zuid". 

Emmen is een gemeente in Zuidoost Drenthe. Jong, snel gegroeid, verrassend, ruim opgezet, dynamisch, veel natuur en recreatiemogelijkheden zijn de kenmerken van deze stad. Het is zeer aantrekkelijk wonen in Emmen en omgeving. De ruim 109.000 inwoners maken Emmen tot de tweede gemeente van Noord Nederland. 

Bovendien is Emmen de grootste tuinbouw en industriestad van het Noorden. In Emmen is een Open Universiteit gevestigd en ook het hogere beroepsonderwijs is goed vertegenwoordigd. Emmen kent relatief veel werkzoekenden op hbo niveau. 
 

Waanderweg 64

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Heerlen
Heerlen
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Nieuwerkerk aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
€ 1.320.000
Image of Veenendaal
Veenendaal
€ 2.250.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.