Enter, Dorpsstraat 85

Enter, Overijssel
€ 249.500 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Dorpsstraat 85 Enter, Overijssel

€ 249.500
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Winkelpand
Laatste wijziging
3-11-2017

Deze belegging betreft een winkelruimte van circa 328 m², gelegen in het centrum van het toeristische Enter. Het object is momenteel verhuurd aan een ondernemer die zich richt op fashion en interieur.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en is in 2017 compleet opnieuw geschilderd. Het object wordt verwarmd middels een cv-installatie en is voorzien van houten kozijnen en dubbel glas. Aan de achterzijde van het object is een uitbouw mogelijk van maximaal zes meter waardoor er nog 60 m² extra winkelruimte realiseerbaar is. 

De huurder richt zich op de 'Engelse landelijke stijl' met prachtige kleding en interieurproducten. De winkel is daarom ook in een landelijke stijl ingericht en voorzien van een prachtige houten vloer. De binnenzijde verkeert eveneens in nette staat van onderhoud.

Het object ligt midden in het onlangs gerenoveerde centrum van Enter. De plaats Enter wordt onder andere door de aanwezigheid van de zeer grote en populaire kledingzaak Roetgerink mode, het Porsche centrum Twente en haar directe ligging aan de A1 zeer goed bezocht. Verder zijn in het centrum een Albert heijn, Aldi, Kruidvat en diverse lokale retailers en horeca te vinden. Enter is eveneens populair bij Duitse Toeristen. Rondom het object is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Het object is goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A1 en de A35. 

Dorpsstraat 85

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hoogvliet
Hoogvliet Rotterdam
€ 328.000
Image of Apeldoorn
Apeldoorn
€ 1.500.000
Image of Arnhem
Arnhem
€ 1.800.000
Image of Lelystad
Lelystad
€ 575.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.