Geldermalsen, Watermolenweg 2, 6, 6A & 't Oosteneind 1 E/D

Geldermalsen, Gelderland
€ 3.400.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Watermolenweg 2, 6, 6A & 't Oosteneind 1 E/D Geldermalsen, Gelderland

€ 3.400.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
17-12-2020

Een kantoor- en bedrijfsobject van in totaal 9.927 m² gelegen op de grens van Geldermalsen en Deil. Het object bestaat uit 6.813 m² bedrijfsruimte en 3.113 m² kantoren. Rondom het gebouw is een royaal parkeerterrein aanwezig. 

Het object ligt op het bedrijventerrein De Watermolen ten westen van Geldermalsen en is gelegen op vijf minuten loopafstand van station Geldermalsen. Vanuit hier gaan elk kwartier treinen naar Utrecht , alsmede zijn er verbindingen naar Leerdam - Dordrecht, Zaltbommel - Den Bosch en richting Tiel. Verder is men met tien minuten rijden op het knooppunt A2-A15 vanuit waar 's-Hertogenbosch binnen 20 minuten en Utrecht binnen 30 minuten te bereiken is. 

Dit grootschalige bedrijfsobject is verhuurd aan twee uitstekende partijen, te weten MVRO (makers en ontwerpers van retailinrichtingen) en 3D printer bedrijf Ultimaker (een wereldwijd opererend professioneel 3D printerbedrijf). De staat van onderhoud aan de binnenzijde van de bedrijfsruimte is voldoende en van de kantoren goed. Onderhoud buitenzijde is redelijk tot goed. 

Indeling:
De aan de stationszijde gelegen kantoorruimte is verhuurd aan MVRO. Het Gebruiksoppervlakte van deze ruimte is 1.459 m² en heeft een hoogwaardige staat van afwerking. Verder beschikt het pand over een hoofdentree met tochtsluis en elektrische toegangsdeuren en een ruime ontvangstruimte met receptie. Naast een ruimte kantoortuin met veel lichtinval zijn er diverse spreek-/kantoor- en vergaderruimten beschikbaar, twee toiletgroepen met separate heren- en damestoiletten. Aan het eind van de gang ligt de kantine met keukenblok. 

De kantoren aan de rechterzjide van het object, met een deel van de bedrijfsruimte, worden gehuurd door Ulitmaker. De gebruiksoppervlakte hier bestaan uit 1.600 m² kantoor. Ook dit deel beschikt over een hoofentree met tochtsluis en elketrische toegangsdeuren. Verder is er een ontvangstruimte met receptie en een royale kantine/presentatie ruimte. Aan de rechterzijde van de ontvangsruimte bevinden zich diverse kantoren, spreekkamer en een voorraadruimte. 

Aan de linkerzijde van de ontvangsthal is een groot aantal half open kantoren aanwezig, ingericht op het nieuwe werken. De kantoren zijn in werkgroepen afgescheiden door middel van kastenwand, enkele gesloten (spreek)kamers met glazen scheidingswanden, stilte coupés, drie volledig ingerichte pantry’s met bijbehorende zitjes, twee toiletgroepen met separate dames- en herentoiletten, serverruimte, archief en garderoberuimte.

Tussen de kantoren in bevindt zich de bedrijfsruimte. Circa 1.857 m² van de bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa zes meter, de overige ruimte heeft een lagere hoogte. Een deel hiervan (circa 340 m²) bestaat uit expeditieruimte met dockshelters. In het hoge deel is een kraanbaan aanwezig. Tevens is de bedrijfsruimte toegankelijk via diverse overheaddeuren.

De kantoorruimte beschikt onder andere over een glasvezel aansluiting,
alarmsysteem aangesloten op meldkamer, een brandmeldinstallatie, topkoeling bijde werkplekken, airco-installatie in de serverruimte, verwarming door middel van centrale verwarming, computer vloer, systeemplafonds met energie zuinige
verlichting.

Watermolenweg 2, 6, 6A & 't Oosteneind 1 E/D

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Veenendaal
Veenendaal
€ 2.250.000
Image of Woerden
Woerden
€ 1.720.000
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Nieuwerkerk aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
€ 1.320.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.