Geleen, Rijksweg Zuid 129

Geleen, Limburg
€ 339.500 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Geleen - Rijksweg Zuid 129
Foto's

Rijksweg Zuid 129 Geleen, Limburg

€ 339.500
Verkocht

Deze belegging betreft een appartementencomplex van circa 300 m² met vijf twee-kamer appartementen en twee studio's, allen kadastraal gesplitst. Het object is gelegen op loopafstand van het centrum van Geleen. Allen appartementen en studio's zijn momenteel verhuurd aan particulieren. 

Op de begane grond bevinden zich drie twee-kamer appartementen, op de eerste verdieping zijn twee, twee-kamer appartementen gesitueerd en op de tweede verdieping bevinden zich twee studio's. Twee appartementen op de begane grond zijn dit jaar voorzien van een airco unit. De dakbedekking op het vlakke dak aan de achterzijde is in 2009 vernieuwd met kunststof dakbedekking. In 2015 is boven op de plafonds van de studio's isolatie aangebracht. Het object wordt verwarmd door middel van een eigen cv-installatie uit 2012 die is gestiueerd op de begane grond. In 2012 is de gehele voorgevel tevens voorzien van isolerende beglazing. Op de korte termijn is er geen acuut onderhoud noodzakelijk. 

Het object is gunstig gelegen op loopafstand van het centrum van Geleen waar zowel landelijke winkelformules alsmede lokale ondernemers zijn gevestigd. Op fietsafstand zijn diverse sportfaciliteiten en het Burgemeester Damenpark bereikbaar. Het object is eveneens gunstig gelegen ten opzichte van andere steden, waaronder: Maastricht, Sittard, Heerlen, Gent, Heinsberg en Maasmechelen. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
4-10-2017
Rijksweg Zuid 129

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.