Gendt, Langstraat 34

Gendt, Gelderland
€ 720.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Gendt - Langstraat 34
Foto's

Langstraat 34 Gendt, Gelderland

€ 720.000
Verkocht

Het betreft een volledig verhuurd vrijstaand kamerverhuurbedrijf met een geschakeld woonhuis inclusief vrijstaande garage en tuin. Het object is op een hoek gelegen en heeft daardoor twee adressen: Langstraat 34 en Kruisstraat 23. Het geheel voldoet aan alle eisen met betrekking tot kamerverhuur. Gebruiksvergunning is aanwezig.

Het geheel is goed onderhouden, vrijwel volledig geïsoleerd, voorzien van centrale verwarming (geplaatst in 2014) en aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Verder heeft het object sierhekwerk en een elektrische toegangspoort.

Het kamerverhuurbedrijf beschikt over dertien kamers en heeft een gezamenlijke entree, wasruimte en fietsenberging.

Op de begane grond zijn zes kamers, allen met een eigen keukenblok en twee kamers een eigen douche/toilet. Daarnaast zijn er twee gezamenlijke douches en toiletruimten. Op de eerste verdieping is een gezamenlijke overloop, vijf kamers met eigen keukenblok, gezamenlijke douches en toiletten en een ruim dakterras. Op de tweede verdieping zijn twee kamers met eigen keukenblok gesitueerd.

Indeling woonhuis:
Begane grond: Entree, toilet, berging, ruime woonkamer met erker, open keuken met diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken, schuur/bergruimte en eigen carport.
1e verdieping: Overloop, drie slaapkamers, badkamer en bergruimte.

In de garage zijn alle voorzieningen aanwezig om ook deze geschikt te maken voor kamerverhuur. Dit geldt tevens voor het aangebouwde woonhuis. De capaciteit kan eenvoudig uitgebreid worden met vier á vijf kamers. De jaarlijkse huuropbrengst wordt dan verhoogt met ca. € 15.000 per jaar.

Het object is gelegen op een zichtlocatie en is goed te bereiken door middel van de N839. Gendt is gelegen aan de rivier de Waal, vijf kilometer ten noordoosten van Nijmegen.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
28-4-2017
Langstraat 34

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.