Goes, Opril Grote Markt 11-13

Goes, Zeeland
Verkocht
Woning / winkelpand - Goes - Opril Grote Markt 11-13
Foto's

Opril Grote Markt 11-13 Goes, Zeeland

Verkocht

Een verhuurd winkelpand van in totaal circa 344 m² VVO op de begane grond en te ontwikkelen (woon-)ruimte op de verdiepingen van in totaal circa 686 m² GBO, gelegen op A1-locatie in de binnenstad van Goes met direct zicht op de Grote Markt. De verhuurde winkelruimte (begane grond) Opril Grote Markt 13 is in gebruik bij Livera (lingerie en nachtkleding in het midden segment) en de verhuurde winkelruimte Opril Grote Markt 11 (begane grond) is in gebruik bij CherryLin (lingerie en nachtkleding in het hogere prijssegment). Sinds 1988 is Livera reeds al actief op deze locatie waarna in 2000 Lindessa (nu CherryLin) is gevolgd. De frontbreedte aan de Opril Grote Markt is 12.20 meter en de frontbreedte aan de Rijfelstraat (verbinding tussen de Grote Markt en de Vlasmarkt) is ruim 26 meter. De bovenverdiepingen zijn thans in gebruik als opslag-/sociale-/kantoorruimte echter zijn niet verhuurd aan derden.

De begane grond is thans nagenoeg geheel ingedeeld als winkelruimte. Voor rekening van de koper dient in overleg met de koper een sociale-/sanitaire ruimte gerealiseerd te worden aan de achterzijde van de winkel Opril Grote Markt 13 (zie artikel 10.1 c.a. van de huurovereenkomst). De winkel Opril Grote Markt 13 is aan de achterzijde zelfstandig bereikbaar via een loopdeur naast de Vlasmarkt 18. De winkels zijn intern met elkaar verbonden door een ruime doorgang. De verdiepingen dienen thans als opslag-/sociale-/kantoorruimte echter zijn uitermate geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte (type appartementen). De verdiepingen zijn bereikbaar via een eigen entree aan de Rijfelstraat 4. Het pand heeft de bestemming “Centrumvoorzieningen” waardoor detailhandel op de begane grond en wonen op de verdiepingen toegestaan zijn.

De onroerende zaak wordt opgeleverd in de huidige staat; "as is where is".

Beide opstallen zijn op traditionele wijze gebouwd met deels metselwerk en deels gestucte gevels. De daken zijn deels plat en voorzien van bitumineuze dakbedekking en deels zadeldak gedekt met Oud Hollandse dakpannen. De vloeren zijn deels van beton en deels van hout. De winkelpuien op de begane grond zijn grotendeels voorzien van glas en beiden panden hebben een ruim front met goede etalage / reclamemogelijkheden. De kozijnen ter plaatse van de verdiepingen zijn van hout en voorzien van enkele beglazing. De winkelruimten worden verwarmd via een luchtgordijn en hete lucht verwarming via Remeha ketel met bouwjaar 2008. De winkelruimten worden gekoeld via split airco units. De verdiepingen worden verwarmd middels Nefit cv-installaties.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
13-2-2019
Opril Grote Markt 11-13

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.