Gorinchem, Langendijk 34

Gorinchem, Zuid-Holland
€ 140.000 (K.K.)
Verkocht
Winkelpand - Gorinchem - Langendijk 34
Foto's

Langendijk 34 Gorinchem, Zuid-Holland

€ 140.000
Verkocht

Karakteristiek winkelpand van circa 95 m², gelegen in de historische kern van Gorinchem. Het object is momenteel verhuurd aan een 'home & living' winkel die zich hoofdzakelijk richt op de verkoop van interieurproducten in de landelijke stijl.

Het object is gerealiseerd omstreeks 1900, beschikt over een front van circa 3 meter en verkeert in een degelijke staat van onderhoud. Geheel is traditioneel opgebouwd met betonnen fundering, betonnen en houten begane grond vloer, dak van houten constructie (gedeeltelijk met pannen gedekt en gedeeltelijk plat dak) en gevels van sandwichpanelen. Verder is het pand voorzien van een epoxyvloer en vloerverwarming en de wanden zijn voorzien van net stucwerk. Het object is voorzien van houten kozijnen met grotendeels enkele beglazing. In de voorpui is isolerende beglazing aanwezig. Verwarming geschiedt middels een Bosch cv-installatie die in eigendom is.

Het object is gelegen in de histrorische winkelkern van Gorinchem. De gemeente Gorinchem kent een verzorgingsgebied van circa 36.500 mensen. De Langendijk is een winkelstraat met een diversiteit aan lokale ondernemers, boetiekjes en restaurants. Het object is gelegen in een voetgangersgebied. Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen parkeergarages tegen betaling. Met het openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken middels bus (bushalte op loopafstand) alsmede per trein (NS-station op fiestafstand). Het centrum van Gorinchem is per auto bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A15 en A27.  

Land
Nederland
Soort pand
Winkelpand
Laatste wijziging
30-10-2019
Langendijk 34

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Tilburg
Tilburg
€ 510.000
Image of Goirle
Goirle
€ 615.000
Image of Hoogvliet
Hoogvliet Rotterdam
€ 320.000
Image of Delft
Delft
€ 985.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.